Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
Hiç yoktan iyidir. Lato yoktan bile beter. Solu boş bıraksak, Lato dan daha etkili olur orası.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
West Ham; Javier Hernandez, Andre Ayew ve Diafra Sakho için gelecek teklifleri dinlemeye hazır. (Sky Sports)
Chicharito ve Ayew fena olmazdı ama çok para ister bunlar
Hiç yoktan iyidir. Lato yoktan bile beter. Solu boş bıraksak, Lato dan daha etkili olur orası.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
teknik ekip yönünden sıkıntı olduğunu zaten düşünmüyorum scout ekibi ile birlikte en az 10 tane alternatif dökmüşlerdir yönetimin önüne ama bu beceriksiz yönetim 2 eliyle bi dalı doğrultamaz. o yüzden bari evra gelsin diyorum yarın bigün onu da bulamayızTerim,belli sözleri almadan imzalamayan bir teknik adamdır.
Aldığı sözlerin büyük bir kısmı sezon sonunu kapsasa da,devre arasında takımın kanayan yarası solbeke içeriden değil,mutlak dışarıdan bir çare bulacaktır.Arayışlar muhtemelen tamamlanmış,seçenekler masaya konmuştur.Bu hafta net bir sonuca ulaşılır muhtemelen.Keza lig başlıyor.
Anladığım kadarıyla tek sorun,dursun yönetiminin kongreden devam geçer notu alması sanırım.O bekleniyor gibi.
Sonrasında bütçe ve ödenekler açılır diye düşünüyorum.
teknik ekip yönünden sıkıntı olduğunu zaten düşünmüyorum scout ekibi ile birlikte en az 10 tane alternatif dökmüşlerdir yönetimin önüne ama bu beceriksiz yönetim 2 eliyle bi dalı doğrultamaz. o yüzden bari evra gelsin diyorum yarın bigün onu da bulamayız
Aspor hiçbir zaman veremedi ki zatenAli Naci - Nevzat - Evren - BeIN - A Spor - Gama Spor
Hic biri haber veremiyor![]()
Ts bile iyi kötü sol bek aldı.
Trabzonspor 25 yaşındaki sol bek Filip Novak ile anlaşmaya vardır. Çek sol bek yarın Türkiye'ye geliyor..(A Spor)
Ilk defa tutturdular ama onda da transfer iptal olduUruguayli sol bek Olivera'yi ilk onlar soylemisti galiba sonra imza attirmadan ulkesine geri donmustu
jahovicin sezon sonu sozlesmesi bitiyormus nediyorsun yedek forvet olmaz mi seneye