Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
West Ham; Javier Hernandez, Andre Ayew ve Diafra Sakho için gelecek teklifleri dinlemeye hazır. (Sky Sports)

Chicharito ve Ayew fena olmazdı ama çok para ister bunlar

Chicharito'nun Meksika Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı Javier Aquino: "Chicharito, Meksika'ya geri dönmeyecek. West Ham'dan ayrılacak ve kariyerini Avrupa'da başka bir takımda sürdürecek.

haberleri veren zaten cenk ergün ve mehmet özbekti ali naci nevzat evren simdi haber bulamadıklarından cıldırıyorlar

cenk klasik menajer konumuna gecti şükrü hanedar direktör olarak görev yapıyor

onun dısında en ufak haber cıksa terimin gazabından kurtulamazlar

yaprak kımıldamıyor bari fotomac haberi paylasalım :D

Beşiktaş’ta başarılı futbolu ile beğeni toplayan Talisca’nın transferi tam bir kaos halini aldı.
Herkes birbirini kırdırmaya çalışıyor... Bunların başında da Benfica geliyor. Talisca'nın sözleşme yenilemeyi kabul etmemesini içerleyen ve henüz Beşiktaş'la da anlaşamayan Portekiz ekibi, ortalığı kızıştırmak için Galatasaray ile temas kurdu. Brezilyalı oyuncunun hakları için görüşmek isterlerse kendilerini Lizbon'da konuk etmekten mutluluk duyacaklarını iletti. Konu Başkan Özbek'e iletildi ama sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın devrede olduğu bir ortamda bu teklifi önemsemedi.

FOTOMAÇ

.

Terim,belli sözleri almadan imzalamayan bir teknik adamdır.

Aldığı sözlerin büyük bir kısmı sezon sonunu kapsasa da,devre arasında takımın kanayan yarası solbeke içeriden değil,mutlak dışarıdan bir çare bulacaktır.Arayışlar muhtemelen tamamlanmış,seçenekler masaya konmuştur.Bu hafta net bir sonuca ulaşılır muhtemelen.Keza lig başlıyor.

Anladığım kadarıyla tek sorun,dursun yönetiminin kongreden devam geçer notu alması sanırım.O bekleniyor gibi.

Sonrasında bütçe ve ödenekler açılır diye düşünüyorum.
teknik ekip yönünden sıkıntı olduğunu zaten düşünmüyorum scout ekibi ile birlikte en az 10 tane alternatif dökmüşlerdir yönetimin önüne ama bu beceriksiz yönetim 2 eliyle bi dalı doğrultamaz. o yüzden bari evra gelsin diyorum yarın bigün onu da bulamayız

teknik ekip yönünden sıkıntı olduğunu zaten düşünmüyorum scout ekibi ile birlikte en az 10 tane alternatif dökmüşlerdir yönetimin önüne ama bu beceriksiz yönetim 2 eliyle bi dalı doğrultamaz. o yüzden bari evra gelsin diyorum yarın bigün onu da bulamayız

Anladığım kadarıyla maaş bütçesinde de sorun var gibi..

Bu transfer sürecinde,ismi geçen oyunculara baktığımızda,Kazancı çok yüksek olmayan oyuncular seçenek olarak tercih edilmiş gibi.Bu da işleri bir hayli güçleştiriyor sanırım.

Beklemede kalalım.Başka şansımız yok.Sol bek ve alternatif forvet transferleri yapılacaktır.İnanıyorum ben.

Tabiki herkesin gönlünden bir isim geçiyor solbeke sol açığa ya da alternatif forvete.

Asamoah olmuyor belliki.Juventus ipe un serdi yaklaşık 2 yıldır.

Brezilyadan uygun fakat kaliteli bir solbek ile bu sorun pekala çözülebilir.

Sol açık şu safhada düşünülmüyor gibi.Bu gözler Pione Sisto'yu hep sol açık mevkisinde görmek istedi.Kulübe mail de attım.Aktif bir yöneticiye de ulaştım.Kendisinin geniş listede takip edilen oyuncular arasında olduğunu söyledi.Ötesi gelmedi tabiki.

Forvete de artık Pato devrimi yapılmalı.Atletik ara koşuları hızlı oyun zekası yüksek iş görür nitelikte harika bir oyuncu.Kimisi yaşlı da diyebilir.

Ama artık süperlig için şu anlaşılmalı.Süper lige gelen yıldızların yaşının hiçbir önemi yok.Önemli olan işlevi.Bknz Love,Adebayor

Ts bile iyi kötü sol bek aldı.

Trabzonspor 25 yaşındaki sol bek Filip Novak ile anlaşmaya vardır. Çek sol bek yarın Türkiye'ye geliyor..(A Spor)

Transfer yapmayacağız anlaşıldı.

giphy.gif

transfer yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt