Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Al işte Gomis yok Eren baltasına kaldık yedek forvet ne kadar önemli görüyoruz,uyuyun uyuyun 1-2 transferle güpgüçlü olacağımız yolda bizi yarım ve eksik bırakın şampiyon olamayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamaya çalışsalar gayet yeterli olurlardı bana göre. Tabii rotasyon için konuşuyorum...Eren ve sinan ı şuan karabük almaz
Sinan dan da cacıl olmaz bu kafayla anca Türkiye kupası gülü olur..
Eren e eleştirmiyorum bile yeteneksizin önde gideni çapı o kadar
Scout ekibinin önerdiği forvetlerin içinden Ahmed Musa'yı seçen Fatih Terim, hafta içinde Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz'le görüşecek. Ahmed Musa'nın satın alma opsiyonuyla kiralanması bekleniyor. (BiP Spor)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adale ağrısı var adele yırtığı değil kardeş. Riske atılmıyor ağrı olunca ne 3 haftasıGomis adeleden dolayıymış. 2-3 hafta olmayabilir yalnız
Adale ağrısı var adele yırtığı değil kardeş. Riske atılmıyor ağrı olunca ne 3 haftası
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten 1.2 forvetle şimdi olmasa diğer maçlarda sıkıntı olacak. Elimizde 1 forvet ve 0.20 forvetimsi(eren) olunca sıkıntı olacak illa kiAğrının nerden kaynaklandığını yazdılar mı ? Yarın MR çekilecek muhtemelen belkide yırtık var
Zaten 1.2 forvetle şimdi olmasa diğer maçlarda sıkıntı olacak. Elimizde 1 forvet ve 0.20 forvetimsi(eren) olunca sıkıntı olacak illa ki
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avatarindaki bile Eren'den iyi oynareren hanzosuna mı kaldık,yasin oynasın forvette daha iyi