Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA Nation League cekilimi başlıyor....

0e98f5378ed30fd5ff79303d9717d2d7.jpg

Belli ki Nevzat denen hiyar Dursun'un gitmesine cok üzülmüs.

Tabi para kaynagi ayrildi.

Nevzat totoşunun haberlerini paylaşmayın daha. Adamın amacı Galatasarayı bölmek hiç ısınamadım.

Benim anladigim Gomis'in alacagi oldugu dogru ama bunun icin oynamadigi yalan.

keşke Belhanda'ya teklif gelse hem Ayew hem Ahmed Musa'yı alsak 442'ye de geçiş yaparız

------------------muslera-------------------

Mariona-----maicon----serdar-----asamoah

feghouli-----badu-----fernando-------Ayew--

-------------------Musa-----Gomis---------------

Böyle birşey diyorsun...:atess:

yav yönetim daha yeni değişti Gomis'te farkında niye bir anda alacakları için baski yapsın, mazbatasini yeni alacak yönetime.. ilk günden böyle bir aptalligi yapmaz Gomis.. en azindan yerli topcu değil adam böyle bi arsizlik yapmaz o yüzden. evlatlardan biri olsaydı kesinlikle doğru derdim ama bu iddialar zırvadan öte gidemez

alacagı olan oyuncu bir tek bizde var ama baska kulüplerde yok öylemi

Alanyaspor'un yeni transferleri Gabriel Torje ve Filipe Augusto, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti. 2 oyuncu da bugün akşam Alanya'ya giderek idmanlara katılması bekleniyor.

Iyi transferler.

bilip bilmeden neden gomise saldırıyoruz ? şerefsiz medya amacına ulastı

Doğru Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'da para yok. Sonuçta stadlarını devletin yaptığı, yüz milyonlarca lira vergilerini ödemeyen, Kadıköy'ün göbeğine gecekondu dikebilen, hemen hergün sermaye artırımı ile küçük yatırımcının tepesine binen kulüplerin parası yoktur.

Bu işin temeli ideolojiye kadar gideceği için daha fazlasını söylemeyeceğim. Sadece şunları sormak istiyorum.

Gişe, store vs geliri olmayan bir takım nasıl bu kadar paraları harcayabiliyor.

Veyahut büyük takımlar olsa kapıyı 5-6 Milyon Euro'dan açacak klüpler çok daha cuzi miktarlara hatır gönül ilişkisi ile (kıramayacakları büyüklerin telkinleri diyelim) bu kulübe oyuncularını veriyorlar mıdır?

Cengiz Ünder dışında sattıkları bir oyuncu yok. Cengiz'i biz isteyince 15 fiyat çeken Altınordu oynatma sözü karşılığı nerede ise bedavaya verdi Başakşehir'e. (700.000 Euro + 30% Pay).

Sen bunları vizyon olarak görebilirsin. Ama bence çok bariz ayrıcalıklı konumda bulunan kişilerin aracalığıdır. Büyük kulüpler de yapıyor diyerek sıyrılmak da doğru olmaz. Ben bize oyuncu ayartıyor diyerek oyuncu satmayıp diğer takımlara peşkeş çeken başkanları ve kulüpleri de biliyorum zira. Hala da var.

Nevzat Dindar: Galatasaray TV'de içeriden bilgi veren kişiyi açıklayacak olmaları bana ilginç geldi.

KORKMA, TİTRE NEVZAAAAT!

acele etsinler de ahmed musayı alalım,nijerya teknikdirektörünün 1-2 hafta önceki açıklamsını yeni gibi veriyolar.

1.5 seneligine holebas gelsin. seneyede asomoah gelir.

Galatasaray, Loic Remy transferinden ücret konusundaki pürüzler sebebiyle vazgeçti. (beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt