- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Kazıklı voyvoda ile hemşeri olman ve bize giren kazık. Budamı tesadüf ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen bir daha Galatasaray Liseli hiçbir şahıs başkanlığa adaylığını dahi koymasın.Hatta Galatasaray Lisesi kapansın kökten çözüm
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortalıkta oyuncu alacaklarının ödenmediğine yönelik bu kadar çok haber varken transfer yapılmamasını yadırgamam ben.
A. Albayrak, hamzanın sezonda mevcut oyuncuların performansını yukarı çekerek şampiyon olduk tarzı birşeyler söyledi 2 gün önce filan, o sezon devre arası transfer yapmamıştık yanlış hatırlamıyorsam. Hocaya da deseler zor durumdayız transfer yapamayız diye oda karşı çıkmaz bu duruma. Bu dönemi transfersiz kapatırsak şaşırmam açıkcası.
Hamza döneminde sanırım telles vardı, bence Fatih hoca muhakkak bir sol bek isteyecektir, Lato bizim takıma göre yetersiz kalıyor, keza yedeği yok Hakan Balta mevcut tempoyu kaldıramaz bence. Yazın bu açık kapatılmalıydı, bu konuda sınıfta kalındı maalesef.
Eğer kulübün mali durumu gerçekten gazetelerde yazılanlar gibiyse gerçekten orada hakan balta bile oynar ama transfer yapamazlar. Aldıkları adamda latodan fazla yetenekli olmaz kimse iyi oyuncusunu bırakmaz hocanın dediği gibi. Yapmakla istemek arasında fark var.
Ben hocaya güveniyorum bu takımı sol beksiz de şampiyon yapar.
Burak Elmas , kötü haberler moralinizi bozuyor ama hep beraber çıkacağız vs yazmış şimdi. Bir nevi doğruluyor, zaten vergi ve borç muhabbeti çoktan vardı. Senin tahminler tutuyor ama bu sefer olmayacak gibi çünkü Burak Elmas direkt belli ediyor
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi