Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Spinazzola yazın dönecek bumudur haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enkaz edebiyatı yapmaya gelecekse gelmesin dursun la devam edilsin mayısa kadar başkanın sağda solda çıkıp çıkıp ağlamalarını dinleyemem.
Dursun diyorsun hala ya ne desem boş sana
Aynen öyle, dönem zor olsa da bayağı ağlamalı bir yönetim oldu bu . 4 ay sonra Allah aşkına adam akıllı biri çıksın adaylık için ama sanmıyorumBurak Elmas Aspor'da konusuyor.
Benim anladigim kadariyla transfer konusu kapatilmis.Bosuna bekliyoruz burda.
Mevcut kadronunun maaslarini odeyip mutlu etmek onceligimiz dedi.Baskana da transfer konusunda olumsuz yorum yapmis.
Solbeksiz sampiyon olabilcek miyiz gorecegiz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dikkat edersen mayıs'a kadar yazdım.
Bizzat bakıp geliyorum abi, az bekle.atalanta da kiralık forma giyen juventuslu futbolcu spinazzola nın poposunda ki kıl dönmüş
gibi bir şey olmasın o
Dursun seçilirse mayısda seçim olmuyacaktı ki
Aynen öyle, dönem zor olsa da bayağı ağlamalı bir yönetim oldu bu . 4 ay sonra Allah aşkına adam akıllı biri çıksın adaylık için ama sanmıyorum
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yapalim sergenbu felaket tellallıgına ragmen takım sampiyon olursa bravo valla
atalanta da kiralık forma giyen juventuslu futbolcu spinazzola nın poposunda ki kıl dönmüş
gibi bir şey olmasın o
Mali ve idari kongre de ibra edilmeyip Adnan polat gibi seçime götürülürdü Dursun.
Bizzat bakıp geliyorum abi, az bekle.
Ne yapalim sergen
Aciklamalari takip etmiyorsun galiba.
12 13 tane zorlama as oyuncumuz var
Sol bekimiz yok
10 numaramiz zihniyet olarak sıkintili
8numaramiz kafasina gore dolaniyor sahada
Birakda takimin gelecegi icin endiselenelim.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu başkan da kolpacı çıktı.Seçimden önce dünyaca ünlü futbolcularla görüşüyoruz diye beyanat vermeyi biliyordu şimdi ne oldu?