Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen özdenak a spor da seçimden önce ''enkaz edebiyatı dinlemekten bıktığım için oyumu D.özbek'e vereceğim'' demişti de adama sövmüştüm meğerse herif haklıymış.

bu felaket tellallıgına ragmen takım sampiyon olursa bravo valla

Burak Elmas Aspor'da konusuyor.

Benim anladigim kadariyla transfer konusu kapatilmis.Bosuna bekliyoruz burda.

Mevcut kadronunun maaslarini odeyip mutlu etmek onceligimiz dedi.Baskana da transfer konusunda olumsuz yorum yapmis.

Solbeksiz sampiyon olabilcek miyiz gorecegiz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle, dönem zor olsa da bayağı ağlamalı bir yönetim oldu bu . 4 ay sonra Allah aşkına adam akıllı biri çıksın adaylık için ama sanmıyorum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak Elmas: ''Mustafa Cengiz'e kendi kişisel düşüncemi söyledim. Eksiklerimiz var ama öncelikle bu kadroyu mutlu edip, ücretlerini ödemek birinci hedef olmalı. Bunun dışında transfere sıcak bakmıyorum. Öncelik mevcut takımı rahat ettirmek.''

dogru bi açıklama ama kişisel düşüncesi kendisine kalsın

Aynen öyle, dönem zor olsa da bayağı ağlamalı bir yönetim oldu bu . 4 ay sonra Allah aşkına adam akıllı biri çıksın adaylık için ama sanmıyorum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu şartlarda ağlamayacak tek yönetim cebinden para koyacak olanlar olur. Bunun da ne kadar saçma bir şey olduğunu Dursun ve Aziz'den biliyoruz.

Zengin olduğu için kulüp başkanı olunca yanında saçmalama, her türlü riyakarlığı yapma hakkını da cebine koyuyorsun bu ülke de. Sahiplik kültürüne yer yok.

İlla bir sahibimiz olacaksa bu ne Dursun gibi çapsız, ne de Aysal gibi çakal olmalı. Yabancı bir vizyoner olur o zaman.

Burak Elmas: Transfer için gün veya sayı verip hayalkırıklığı yaşatmayı sevmem. Transfer için çalışmalar devam ediyor. Bilgi bu.

kafam corba oldu.2 taraflı konusuyolar.yarın maç sonunu bekleyelim

Transfer yok klüp bitik
Yönetim istifa bunlarda kendi reklamını yapıyor alışverişle klüp düzlüğe çıkmaz
Iyi oyuncu gelecek iyi oyuncu seyirciyi seyircide sponsoru getirir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yapalim sergen
Aciklamalari takip etmiyorsun galiba.

12 13 tane zorlama as oyuncumuz var
Sol bekimiz yok
10 numaramiz zihniyet olarak sıkintili
8numaramiz kafasina gore dolaniyor sahada

Birakda takimin gelecegi icin endiselenelim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhandayı hoca taktik gereği yedek bıraktı,belhanda ile arası iyi.bunun dısında linnes solbekte idare edebilir sezon basındaki formuna kavusursa.yine de 2 kiralık oyuncu alırlar,relax

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt