Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bile bırak sol beki sol ayaklı oyuncu yok dedi.En kötü son gün Holebas gelir gibi.Avrupada transfer dönemi daha erkem kapanacağından kadroda düşünmedikleri oyuncuları bedelsiz kiralık verirler.

basaksehir yedeklerinden ugur ve alparslanı kimse istemez burda.ama kerim frei ve irfancan kahveciyi ister.

Başkan Mustafa Cengiz, #YellowFriday kampanyasında aldığı 5 Bin TL tutarındaki ürünleri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladı. (NTV Spor)

Dünde yazmıştım t-shirt satmanın maddi getirisinden çok taraftarla bütünleşmede aracı olmak için önemli olduğunu. Ayrıca Dursun'la ilgili kısımda şaka yapıyorsunuz herhalde. Zaten yapılmaya yapılmaya bugünlere geldik.
Yapsın yapmasın sonuç ne olacak buraya projesi ile gelecek adam istiyoruz
Bana şu kadar borç var ödemeler gecikmiş anlatmasına gerek yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevmedim bu buragi..solbek sartoglu sart biraksin bu isleri sinan erenleri donkileri yeni star gibi gözümüze sokmayi

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hocam gerçekten saygı çerçevisini bozmak istemiyorum ama algılarda sıkıntı mı var acaba?

4 aydır maaş alamayan bir personeli , futbolcuları olan bir kulüp , üstüne 2 milyar borcu var üstüne Dursun Bey'in kulüpte bıraktığı paraları geri alma tehdidi.

UEFA kupası zamanında hocanın yanında havalara uçan adamın aklına iyi sol bek almak gelmiyor da sizin mi aklınıza geliyor sadece zannediyorsunuz?

Zaten anlamsız paralar uçuyor futbolda , en fazla kiralık alırsın onu da devre arası iyi bir adamı hangi kulüp kiralık bırakır , çok zor.

Son düzenleme:
ortalık yangın yerine döndüğüne göre 2 transfer olur 5 güne.

Bu takıma sol bek ve hücumcu almayan şampiyonluğu satar.Carrasso ve Latoyu yolla 2 tane oyuncu kirala.Holebas ve Ahmed Musa.Yoksa Nisanda ağlamaya başlarız.

Hücum oyuncusu çok acil değil, sene sonunda da alınır. Kalmış 15 maç zaten, alınacak oyuncu da zaten yedeğe alınacak. Bu sebeple sezon sonuna bırakılabilir.

İmkan varsa iyi bir sol bek, maddi durum gerçekten kötüyse 6 aylık kiralık biri alınırsa iyi olur.

Mustafa Cengiz'e şimdiden bu kadar yükleniyorsunuz ya vallahi pes. Adamın ne demesini bekliyordunuz tek kuruş borcumuz yok Real Madrid gibi kulubüz yakında Neymar için transfer çalışmalarına da başlayacağız mı demeliydi? Pollyanacılık oynamaya gerek yok. Adam başkan seçilmeden önce şeffaf olacağız demişti zaten. Bi durun adam bi nefes alsın yahu başarısız olursa eleştiririz ama bu kadar acımasız olmaya da gerek yok.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Off gina geldi artik ne sacma islere kafa takip ne sacma islerle ugrasiyorsunuz yahu.

Ula bari Holebası kiralasaydınız Latoyu dehleyip,şimdi Latonun kontratı uzayacak kimse gelmezse :red:

Ya hocam gerçekten saygı çerçevisini bozmak istemiyorum ama algılarda sıkıntı mı var acaba?

4 aydır maaş alamayan bir personeli , futbolcuları olan bir kulüp , üstüne 2 milyar borcu var üstüne Dursun Bey'in kulüpte bıraktığı paraları geri alma tehdidi.

UEFA kupası zamanında hocanın yanında havalara uçan adamın aklına iyi sol bek almak gelmiyor da sizin mi aklınıza geliyor sadece zannediyorsunuz?

Zaten anlamsız paralar uçuyur futbolda , en fazla kiralık alırsın onu da devre arası iyi bir adamı hangi kulüp kiralık bırakır , çok zor.
Sen 2 3 4 milyonu basip sampiyon olacaksin karsiligi zaten en az 30 40 milyon yuro
Bukadar basit hesap
Lato matoyla donki ile babayi sampiyon oluruz

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoo botoksluyu terimle kavga edip kendini hiç edene kadar tutuyordum.Terimle kavga etmeyip devam etsen Faruk süren'i bile geçecekti.Kendine yazık etti.

Fatih Terim bu kadar önemliyse mevcut kadrodaki oyuncuları değerlendireceğiz, herşeyi transferle çözmeyeceğiz, transfer yapabilirsek bakıp ona göre yapacağız diyen isimlerden biri de o.

Şuna hazır olmak lazım. Takımı yönetim modelinden, yerli hoca ve oyuncualrın çiftliği olmasına kadar birçok klasik alışkanlığından kurtaracak adamlar mali tabloda düzeltme yapamazlar. Mali tablo konusunda hassas olacaksak o zaman Albayrak, Terim vb. isimlerin mevcut kadrodaki adamları ve en baştada yerlileri pohpohlamasına katlanacağız. Burak Elmas bu konularda son sıralarda gelir aslında. Malesef acı gerçek bu.

gareth bale mutsuzmus yönetimden bir hamle bekliyorum....

adamlar geleli 2 gün oldu daha ne yapacaklar dursun un yediği naneler yüzünden adamlara bok atmaya gerek yok hele şu zamanda bir sinerji yakalamışken
FQDSYeUE.jpg

Başakşehir ve Beşiktaşın en az bizim kadar iyi belkide daha iyi kadroları var yaw,transfer gelmemesini kadro iyi üzerinden savunmak çok saçma geliyor bana.Böyle tak diye güveneceğin 3.stoperin yok,sol bekin komple yok,alternatif forvetin yetersiz,kanatların idare eder.

Son düzenleme:
Burak elmas söyleyeceği tek kelim e şuydu yapmak için transfer yapmayacağız
Kimse sesini çıkarmazdı
Burda takımın eksikliği belli iken hocanın her röportajında dile getirirken taraftar hepsinin hem fikir olduğu bir şeyi pas geçersen bu bildiğin bile bile lades olur
Gitsinler ellerini ceplerine atıp alsınlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt