Turan Himler
Sarı Üye
- 14 Ağustos 2017
- 719
- 364
- 663
boş yapmayın pls
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam daha dün gelmiş ve tek bu projesi mi var diye düşünüyorsun gerçekten?Antep’le Urfa’da tekstil malzemesi satarak kulüp şaha kalkacak herhalde. Bileklik satışından ne farkı var bunun?
madem kaynak yaratmaktan bu kadar acizdin niye başkan oldun demezler mi?
Kendi cebinden koy, yönetim kurulundaki kodamanlarından kaynak yarat.
Elini taşın altına koyacak bir başkan gelmeyecek mi arkadaş kulübe. Bizim niye Aziz Yıldırım’ımız yok?![]()
Transfer konusunda sürekli baltayı taşa vurdu fener. Fiyasko isimlere, sakatlara, topuk Yaylası’nda para alıp rahatıma bakarımcılara milyonlarca euro döküldü.Akabinde başarı gelmedi, UEFA cezası bu yüzden. Herşeyi azize yormanın mantığı yok renktaş. Onunki de koltuk sevdası.Adam daha dün gelmiş ve tek bu projesi mi var diye düşünüyorsun gerçekten?
He.. Bütün projeleri iki günde hayata geçirmesini bekliyoruz galiba.
Aziz ve feneri de ayrıca görüyoruz bu arada. Uefa dan mali durumundan ceza yediler büyük aziz destek verdiği için zaten.
Antep’le Urfa’da tekstil malzemesi satarak kulüp şaha kalkacak herhalde. Bileklik satışından ne farkı var bunun?
madem kaynak yaratmaktan bu kadar acizdin niye başkan oldun demezler mi?
Kendi cebinden koy, yönetim kurulundaki kodamanlarından kaynak yarat.
Elini taşın altına koyacak bir başkan gelmeyecek mi arkadaş kulübe. Bizim niye Aziz Yıldırım’ımız yok?![]()
Kara para aklama operasyon yöntemlerini desteklemiyorum açıkçası.Transfer konusunda sürekli baltayı taşa vurdu fener. Fiyasko isimlere, sakatlara, topuk Yaylası’nda para alıp rahatıma bakarımcılara milyonlarca euro döküldü.Akabinde başarı gelmedi, UEFA cezası bu yüzden. Herşeyi azize yormanın mantığı yok renktaş. Onunki de koltuk sevdası.
Benim anlatmaya çalıştığım bu değil zaten, yöneticilikten sınıfta kalsa da adam kulübü için gereken herşeyi yapıyor. Son Acıbadem anlaşmasında olduğu gibi.
Arada Bolu’ya adam kiralıyor , arada 19.5a katara 31 yaşındaki oyuncuyu gönderiyor![]()
adam daha 3 gün önce geldi dursunun 3 yılda oluşturamadığı sinerjiyi oluşturdu.salatalık herif bilezik satmaya çalışırken taraftar hastır lan dedi neden peki güvenmediği için,bu herifin o parayı da iç edeceğini bildiği için. dursun konusunda inatlaşma, yol yakınken vaz geç çünkü ilerleyen günlerde bu hırsızın çok daha büyük pislikleri ortaya çıkacak emin ol. galatasarayı batırmaya yeminli bi haini sırf inatlaşacam diye savunma bence artıkBu başkanın dursunu aratacağını düşünüyorum, Dursunu sevdiğimden değil canım kardeşim.
Cok dikkat cekiyorsun.
![]()
Acaba kaç para girecek Kulübün kasasına.sadece #yellowfriday etkiliğindeki yoğunluk nedeniyle bile takıma transfer yapıp taraftarı sevindireceklerdir.
inatlaşmıyorum yahu, dursunu da savunduğum yok babamın oğlu değil, 3 senede yaşadıklarımız ortada. dediğin sinerji , dursuna olan antipatiklikten oluştu zaten.adam daha 3 gün önce geldi dursunun 3 yılda oluşturamadığı sinerjiyi oluşturdu.salatalık herif bilezik satmaya çalışırken taraftar hastır lan dedi neden peki güvenmediği için,bu herifin o parayı da iç edeceğini bildiği için. dursun konusunda inatlaşma, yol yakınken vaz geç çünkü ilerleyen günlerde bu hırsızın çok daha büyük pislikleri ortaya çıkacak emin ol. galatasarayı batırmaya yeminli bi haini sırf inatlaşacam diye savunma bence artık
Acaba kaç para girecek Kulübün kasasına.