Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antep’le Urfa’da tekstil malzemesi satarak kulüp şaha kalkacak herhalde. Bileklik satışından ne farkı var bunun?

madem kaynak yaratmaktan bu kadar acizdin niye başkan oldun demezler mi?
Kendi cebinden koy, yönetim kurulundaki kodamanlarından kaynak yarat.

Elini taşın altına koyacak bir başkan gelmeyecek mi arkadaş kulübe. Bizim niye Aziz Yıldırım’ımız yok? :confused:
Adam daha dün gelmiş ve tek bu projesi mi var diye düşünüyorsun gerçekten?
He.. Bütün projeleri iki günde hayata geçirmesini bekliyoruz galiba.
Aziz ve feneri de ayrıca görüyoruz bu arada. Uefa dan mali durumundan ceza yediler büyük aziz destek verdiği için zaten.

Slm beyler.

Durumlar nasıl.

Anneanne ye ziyarete gittik...mecburen Esra Erol'da izliyoruz :D

sadece #yellowfriday etkiliğindeki yoğunluk nedeniyle bile takıma transfer yapıp taraftarı sevindireceklerdir.

Adam daha dün gelmiş ve tek bu projesi mi var diye düşünüyorsun gerçekten?
He.. Bütün projeleri iki günde hayata geçirmesini bekliyoruz galiba.
Aziz ve feneri de ayrıca görüyoruz bu arada. Uefa dan mali durumundan ceza yediler büyük aziz destek verdiği için zaten.
Transfer konusunda sürekli baltayı taşa vurdu fener. Fiyasko isimlere, sakatlara, topuk Yaylası’nda para alıp rahatıma bakarımcılara milyonlarca euro döküldü.Akabinde başarı gelmedi, UEFA cezası bu yüzden. Herşeyi azize yormanın mantığı yok renktaş. Onunki de koltuk sevdası.
Benim anlatmaya çalıştığım bu değil zaten, yöneticilikten sınıfta kalsa da adam kulübü için gereken herşeyi yapıyor. Son Acıbadem anlaşmasında olduğu gibi.
Arada Bolu’ya adam kiralıyor , arada 19.5a katara 31 yaşındaki oyuncuyu gönderiyor :)

Antep’le Urfa’da tekstil malzemesi satarak kulüp şaha kalkacak herhalde. Bileklik satışından ne farkı var bunun?

madem kaynak yaratmaktan bu kadar acizdin niye başkan oldun demezler mi?
Kendi cebinden koy, yönetim kurulundaki kodamanlarından kaynak yarat.

Elini taşın altına koyacak bir başkan gelmeyecek mi arkadaş kulübe. Bizim niye Aziz Yıldırım’ımız yok? :confused:

Cok dikkat cekiyorsun.

DTpj3vkXkAA-Hc4.jpg

Transfer konusunda sürekli baltayı taşa vurdu fener. Fiyasko isimlere, sakatlara, topuk Yaylası’nda para alıp rahatıma bakarımcılara milyonlarca euro döküldü.Akabinde başarı gelmedi, UEFA cezası bu yüzden. Herşeyi azize yormanın mantığı yok renktaş. Onunki de koltuk sevdası.
Benim anlatmaya çalıştığım bu değil zaten, yöneticilikten sınıfta kalsa da adam kulübü için gereken herşeyi yapıyor. Son Acıbadem anlaşmasında olduğu gibi.
Arada Bolu’ya adam kiralıyor , arada 19.5a katara 31 yaşındaki oyuncuyu gönderiyor :)
Kara para aklama operasyon yöntemlerini desteklemiyorum açıkçası.
İflas olmayı tercih ederim ama tabiki sadece kendi bakış acım

Bu başkanın dursunu aratacağını düşünüyorum, Dursunu sevdiğimden değil canım kardeşim.
adam daha 3 gün önce geldi dursunun 3 yılda oluşturamadığı sinerjiyi oluşturdu.salatalık herif bilezik satmaya çalışırken taraftar hastır lan dedi neden peki güvenmediği için,bu herifin o parayı da iç edeceğini bildiği için. dursun konusunda inatlaşma, yol yakınken vaz geç çünkü ilerleyen günlerde bu hırsızın çok daha büyük pislikleri ortaya çıkacak emin ol. galatasarayı batırmaya yeminli bi haini sırf inatlaşacam diye savunma bence artık

Hala Dursun üzerinden trollük yapmaya gerek yok. Bunun modasi coktan gecti.

adam daha 3 gün önce geldi dursunun 3 yılda oluşturamadığı sinerjiyi oluşturdu.salatalık herif bilezik satmaya çalışırken taraftar hastır lan dedi neden peki güvenmediği için,bu herifin o parayı da iç edeceğini bildiği için. dursun konusunda inatlaşma, yol yakınken vaz geç çünkü ilerleyen günlerde bu hırsızın çok daha büyük pislikleri ortaya çıkacak emin ol. galatasarayı batırmaya yeminli bi haini sırf inatlaşacam diye savunma bence artık
inatlaşmıyorum yahu, dursunu da savunduğum yok babamın oğlu değil, 3 senede yaşadıklarımız ortada. dediğin sinerji , dursuna olan antipatiklikten oluştu zaten.

Benim sizle zıt düştüğüm düşünce başkanın aradığımız kişi olmadığını düşünüyorum. Seçilmesinin nedeni de Mayıs’ta tekrar seçim vaadetmesi.
Uzatıp da tatsızlık çıkarmanın luzmu da yok

"Özgür Sancar'a konuşan Asamoah'ın menajeri Federico Pastorello; "Juventus'la sözleşme yenileme haberi doğru değil. Şu anda Asamoah düşünme sürecinde. Herhangi olumlu ya da olumsuz bir gelişme yok! Şu anda Galatasaray'dan gelen bir teklif yok."" (Radyospor)

Dransferrrrrrrr

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt