Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamıyorum, anlamakta güçlük çekiyorum yahu! Böyle bir sinerji yakalamışsın, Terim gelmiş, yeni yönetim gelmiş, taraftar store lara akın etmiş ve camia şampiyonluk için bu kadar kenetlenmişken neden ayağımıza sıkıyoruz? Yeri doldurulabilir mi 3 gün içinde? 2 aydır solbek alamayan bir klüp iyi bir orta saha bulabilir mi? Çok canım sıkıldı bu duruma. Gerekirse şampiyon yap öyle git denir tutulur oyuncu bir şekilde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi bir sol bek mi bulmak zor yoksa orta sinif bir orta sahami? Birkac hafta once poko diye bir oyuncu bedavaya gitti mesela ndiaye kadar oynardi iyi kotu, eger yonetim isterse rahatlikla bulunabilir

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Badou'ya da kızamıyorum kariyerinin çoğunu Norveç Liginde Osmanlı'da geçirdi yarım sezonda gelen Premier lig şansını da tepmek istemiyordur herhalde yaşta 28 olduğunu düşünürsek.

Ndiaye gibi hızlı kuvvetli çevik enerjik bir oyuncuyu gönderip yerine orta sahayı kimseye almayıp Selçuk , Tolga'ya oynatmak şampiyonluktan vazgeçmek demektir. Orta saha bu ligin kilidi. En güçlü yerimizi bozuyoruz. Solbek falan gelmesin Ndiaye gidecekse.

Galatasaray’da geçen hafta yönetime seçilen ve 2. başkan olmasınıa kesin gözüyle bakılan Celal Açar istifa etti.. Açar, Pazartesi istifasını iletecek..

rybalka
ndinga
mert hakan yandaş( ki çok begeniyorum bence sezon sonu basaksehir kapar)

sivasın ortasahası bile cok iyi

Saygısızlık olmadığı sürece isteyen istediğini över de eleştirir de . Yönetim , Fatih Terim veya takım eleştirilemez diye bir kural varsa burda yazmanın bir anlamı yok

Yalnız badou transfer konusu var diye maça çıkamam konusu büyük bir terbiyesizlik.

Küçük takımda oynamıyorsun bu bir. İki ise maçtan bir gün önce bu duruma gelmesi resmen ihanettir. Maç taktik antrenmanına katılmış hoca takım hazırlıkları bitirmiş iken sen gece gece amööö trönsför...

Ağzımı bozmak istemiyorum ama büyük ahlaksızlık bu bulunduğun kulübe karşı

Dün biri bana cebimden para koyup başkanlığı herkes yapar diyordu
Eee şampiyonluğa giderken oyuncu satıp mı başkanlık yapacaksın. Hemde en kritik deplasmanı ı kadar eksikle kazanmışken

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk gibi ölücü girişimle Mbia-Holebas'ı ucuza kapsak müthiş olur

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bizim malimiz degilmi?
Oyuncu ne kadar gitmek isterse istesin biz istemedikten sonra satmayiz
Imbula ve Asamoah örneklerine bakin...
Stoke bizi vermedi Imbuluya inat ederek biz neden aynisini yapmiyoruz?

Alacağım yoktur kağıdını imzalatmak sorun olabilir.

Yalnız badou transfer konusu var diye maça çıkamam konusu büyük bir terbiyesizlik.

Küçük takımda oynamıyorsun bu bir. İki ise maçtan bir gün önce bu duruma gelmesi resmen ihanettir. Maç taktik antrenmanına katılmış hoca takım hazırlıkları bitirmiş iken sen gece gece amööö trönsför...

Ağzımı bozmak istemiyorum ama büyük ahlaksızlık bu bulunduğun kulübe karşı
Is bitmiş maça çıkmamak hikaye ben olsam bende çıkmam ayrıldığım takımla geçen hafta badji eline veriyordu ayağını

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Badou giderse yerine kim alınır diye düşünüyorum adam yok.Amartey diyeceğim de L.City td sağ bek oynatıyor. Tam bizlik aslında. Mevcut kadroya bakıyorum imkan dahilinde değil Selçuk be Donk beraber oynasa Badou’nun yerini dolduramaz. İşimiz gerçekten zor.

ya desinlerki ndiayenin gitmesi durumunda yerine oyuncu bakıyoruz,alacagız birini.demiyo kimse bişey

B2b lazim
B2b lazim
B2b lazim
B2b lazim
B2b lazim

DTqp6O4W4AEc2T-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt