Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Belhanda'da gidiyormuş 11 milyon avro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anadolu takımı olduk tekrar,fatih hoca da sagolsunValla dediklerinde noktasına kadar haklısın ama yönetim adam satmaya gelmiş yapacak bir şey yok![]()
Bunu bu yönetim mi yapacak?Acil önlem planı
16 milyon euro Badou
2 milyon euro store satışları
18 milyon euronun 8 milyon eurosu futbolculara dağıtılsın
Kalan 10 milyon euro ile Holebas+Ahmet Musa kiralansın+Asamoah için 4 milyon önerilsin.O olmuyorsa Delaney,Ferri yoklansın.
Badou satılıp kimseyi almayacaklarsa mayısta aday olmasınlar.
Bence en acil olanı futbolcu almaktan ziyade, kılabın üzerindeki dursun haczinden kurtulmak. Reis ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu seçimi kayber kaybetmez hacizle tehdit etmekle kanıtladı. Açıkçası benim ilk icraatim o olurdu ama mevcut yönetim ne yapar bilemem.Acil önlem planı
16 milyon euro Badou
Kalan 10 milyon euro ile Holebas+Ahmet Musa kiralansın+Asamoah için 4 milyon önerilsin.O olmuyorsa Delaney,Ferri yoklansın.
Acil önlem planı
16 milyon euro Badou
Bence en acil olanı futbolcu almaktan ziyade, kılabın üzerindeki dursun haczinden kurtulmak. Reis ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu seçimi kayber kaybetmez hacizle tehdit etmekle kanıtladı. Açıkçası benim ilk icraatim o olurdu ama mevcut yönetim ne yapar bilemem.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
90 milyon TL mi öro mu90 milyonu nasıl vereceksin?Belki Florya satışından gelen avans ile olabilir.
Mustafa Cengiz`in onlar kim la dedigini duyar gibiyim
20 milyon euro diyorlardı.90 milyon TL mi öro mu
90 milyon TL mi öro mu