Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde sampiyonluga oynayan takim kis transfer doneminde eksiklerini gidermeye calisir, biz ise tam tersini yapiyoruz.

3 gun kaldi, Ndiaye gider, gelen olmaz buyuk ihtimal.

Latovlevici ve Selcuk banko oynar. Gomis sakat veya cezali oldugunda Eren oynar.

Neyse, nasil son 2 rezil sezonlarin butun maclarini izlediysek ve desteklediysek ayni sekilde devam ama insan yuksek dusunuyor. Iyi kadro izlemek istiyor insan, sampiyonlar ligine gitmek istiyor insan.

Belhanda da giderse bir operasyon yapılıyor demektir. Korkuyorum arada Gomis ve Maicon da giderse işimiz var. Evlatlarımız terranesine geri döneriz.Hadi Badou gitmek istiyor da Belhanda niye oynamıyor? Orta saha da Tolga-Selçuk ikilisi yemin ederim kabus gibi. Bari Donk oynasaydı.

Acil önlem planı
16 milyon euro Badou
2 milyon euro store satışları
18 milyon euronun 8 milyon eurosu futbolculara dağıtılsın
Kalan 10 milyon euro ile Holebas+Ahmet Musa kiralansın+Asamoah için 4 milyon önerilsin.O olmuyorsa Delaney,Ferri yoklansın.
Badou satılıp kimseyi almayacaklarsa mayısta aday olmasınlar.
Bence en acil olanı futbolcu almaktan ziyade, kılabın üzerindeki dursun haczinden kurtulmak. Reis ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu seçimi kayber kaybetmez hacizle tehdit etmekle kanıtladı. Açıkçası benim ilk icraatim o olurdu ama mevcut yönetim ne yapar bilemem.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari bir sürpriz olsa da,Ndiaye'den 20 milyon cukkalasak.15 bu piyasada harbiden çerez parası.

Bruma yine gol atmis :red:

Yalnız N'Diaye'nin satılmasına karşı değilim hatta iyi bir teklif gelirse satılsın tabi ama şu zamanlaması kötü olmuş. Doğruyu söylemek lazım kadromuz şampiyonluk için yetersizken bir de güç kaybediyorsun şimdi transferde yapmazsan Terim bile kurtaramaz takımı.

Transfer döneminin bitmesine çok az kalmışken ne yapacaklar açıkcası merakla bekliyorum. İşin sonunda Belhanda gibi bir kazık transfer yapmazlar umarım.

Biraz planlı iş yapın artık. Kimse gitmek isteyen oyuncuyu tutmaya gerek yok geyiğini bıraksın, burası Galatasaray öyle ben gitmek istiyorum diyen oyuncuyu da ucuza göndermesin. Bruma örneği yakın zamanda oldu, unutmayın.

Acil önlem planı
16 milyon euro Badou
2 milyon euro store satışları
18 milyon euronun 8 milyon eurosu futbolculara dağıtılsın
Kalan 10 milyon euro ile Holebas+Ahmet Musa kiralansın+Asamoah için 4 milyon önerilsin.O olmuyorsa Delaney,Ferri yoklansın.
Badou satılıp kimseyi almayacaklarsa mayısta aday olmasınlar.

Mustafa Cengiz`in onlar kim la dedigini duyar gibiyim

Bence en acil olanı futbolcu almaktan ziyade, kılabın üzerindeki dursun haczinden kurtulmak. Reis ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu seçimi kayber kaybetmez hacizle tehdit etmekle kanıtladı. Açıkçası benim ilk icraatim o olurdu ama mevcut yönetim ne yapar bilemem.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90 milyonu nasıl vereceksin?Belki Florya satışından gelen avans ile olabilir.

Ulan Asporda Haldun Domaç, Fatih Hoca Hakan Baltayıda kazandı diyor. Vallahi kafayı yicem:)

ali naci nevzat gibi stılmıs kalemlerden hic ses cıkmıyor dikkat ederseniz

Şu Belhandayıda satalım en acilinden. Fatih Hoca taktı bu adama, sene sonuna kadar zor oynar. En iyisi şimdi satıp komple kurtulalım

Tek kelimeyle fiyasko. Taraftari guzel soguslediniz Burak Elmas Mustafa Cengiz. Madem satacaktiniz Ndiayeyi insanlari kampanyaya katilmasi icin ne diye tesvik ettiniz. Taraftar size mevcut kadroyu koruyup guclendirmeniz icin bu destegi verdi. Oyuncu satip zayiflatmaniz icin degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt