Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş hala şunu alalım bunu alalım diyorsunuz. Dursun klübün anasını bellemiş. Riva gitti Florya gitti. Borç son 3 4 ayda 30 40 m Euro artmış. Siz daha transfer diyorsunuz. Adam mal varlıklarımızı satıp borç ödemeyip yemiş. Yeni yönetim iyi demiyorum kötü demiyorum ama bildiğin bokun ortasında kaldılar. Oyuncu satıyorlar ödeme yapmaya. Ama şimdi anlamadığım şu Fatih hoca 1 aydan fazla zamandır orada bu sürede 3 ay ödeme almamıştı takım. Ve Fatih hoca 2 transfer gelecek diyordu. Şimdi ne değişti?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş hala şunu alalım bunu alalım diyorsunuz. Dursun klübün anasını bellemiş. Riva gitti Florya gitti. Borç son 3 4 ayda 30 40 m Euro artmış. Siz daha transfer diyorsunuz. Adam mal varlıklarımızı satıp borç ödemeyip yemiş. Yeni yönetim iyi demiyorum kötü demiyorum ama bildiğin bokun ortasında kaldılar. Oyuncu satıyorlar ödeme yapmaya. Ama şimdi anlamadığım şu Fatih hoca 1 aydan fazla zamandır orada bu sürede 3 ay ödeme almamıştı takım. Ve Fatih hoca 2 transfer gelecek diyordu. Şimdi ne değişti?

O zaman Fatih hocaya söylenenler farklıydı çünkü ve oyuncular da karakterlerinden dolayı söylememişler belli ki dursun iti bunları da oyalamıştır seçimden sonra hepinizin parası yatacak sabredin diye

Benim aklım almıyor hala. Ne dönüyor ne yapıyor. Dursun galiba ndiaye için seçimden sonra için satma sözü vermiş oda satıp maaş öderdi yada bir kısmını yine yerdi

görünen o ki dursun yönetimi hepimizi kandirmis bizde biz akilli o gerizekali sanardik megerse yilanin basiymis. rivayi satti, floryayi satti otellerine güzel para harcadi futbolcu maaslarini ödemedi, anlicamiz yemis icmis sicmis!!!

görünen o ki dursun yönetimi hepimizi kandirmis bizde biz akilli o gerizekali sanardik megerse yilanin basiymis. rivayi satti, floryayi satti otellerine güzel para harcadi futbolcu maaslarini ödemedi, anlicamiz yemis icmis sicmis!!!

Haram zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıksın Dursun'un. Tükürüğümüzde boğulacak adam hırsızmış meğer.

FT ilk geldiğinde sol bek bakıyoruz bir de seçimlerden sonra yönetimin düşündüğü bir şey var demişti.
Benim tahminim Dursun seçimlerden sonra Ndiaye'yi satıp gelen parayla bir yıldız alacaktı

Günaydınnn Badou severlerrr

Ulan Dursun otelin yıkılsın diyeceğim orada çalışan veya kalmaya gelen masum insanlara haksızlık olacak. Yolda tek başına yürürken lağım çukuruna düşüp can verirsin inşallah

Şu kulüpteki aksiyon hollywood filmlerinde yok. Teknik direktör değişimi, seçim, sürpriz bir sonuç (ki bu sonuç bizi çok mutlu etti), transfer beklerken eldeki en değerli oyunculardan birinin ayrılma ihtimali, 3-4 aydır oyunculara ödeme yapılamaması.

Bundan iki ay önce herkes sol bek, forvet lazım derken şimdi Ndiaye gitmese de transfer yapılmasa diyecek hale geldik resmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene 297 milyon lira zarar açıkladık belliydi bu günlerin geleceği. En basitinden Aysal'ın çok eleştirildiği ve tekrar aday olmadığı 2014 senesinin zararı 188 milyon lira neredeyse iki katı ona rağmen aday olup az daha tekrar seçiliyordu.

2002 deki gibi idareten 2-3 oyuncu kiralayalım norveçten,isveçten.şurdan burdan.genç ve iş ahlakı olsun yeterli

ndiaye teklif 16 milyon.biz 19 milyon euro istiyomuşuz(vatan)

evra+caicedoyu kiralayalım laziodan

Sol bek+ orta saha alınmalı.

8 Numara lazım bize.

Fernando-Tolga-Donk? (6 Numara)
Transfer-Selçuk (8 Numara)

Forvet

Gomis
Eren
Sinan

idare ederiz sene sonuna kadar.

Sol bek+ orta saha alınmalı.

8 Numara lazım bize.

Fernando-Tolga-Donk? (6 Numara)
Transfer-Selçuk (8 Numara)

Forvet

Gomis
Eren
Sinan

idare ederiz sene sonuna kadar.

caicedoyu begeniyon mu abi,ayı gibi gelirse gomisle yıkar ortalıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt