Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ingiliz kulüplerinden kiralık 2 futbolcu getirsinler. adamlar habire transfer yaptıkları için kadroları şişiyor,üstelik para konusunda da sıkıntıları yok ucuza kiralayabiliriz

18 Ndiayeyi satip 2.5 a Asamoah 5 e Andre Poko... kalaninida takima dagitmak lazim

yani ndiaye hiç maaş almadan klubu terk etti ve kasamısa 19 milyon girdi .

buna itiraz eden haindir

Ben de satılmasını istemezdim ama şu açıdan düşünün: Kalırsa maaşları ödeyemeyiz bu sefer Ndiaye yi değil bütün takımı kaybederiz. Bu kadar kısıtlı sürede maaalsef tek seçenek bu ki ben yerine oyuncu alınacağını da düşünüyorum bütün para farklı yerlere gitmez.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ben de satılmasını istemezdim ama şu açıdan düşünün: Kalırsa maaşları ödeyemeyiz bu sefer Ndiaye yi değil bütün takımı kaybederiz. Bu kadar kısıtlı sürede maaalsef tek seçenek bu ki ben yerine oyuncu alınacağını da düşünüyorum bütün para farklı yerlere gitmez.

2 günde kimi bulacağız? Dursun yine attı kazığı sağolsun, şerefsiz herif. Zaten her türlü satacakmış, bari transfer dönemi başı satsaydı.

2 günde kimi bulacağız? Dursun yine attı kazığı sağolsun, şerefsiz herif. Zaten her türlü satacakmış, bari transfer dönemi başı satsaydı.
Haklısın renkdaş dursun düşündüğümden de hain çıktı ama yapacak bir şey yok yakınmak yerine hemen doğru şekilde neşteri vurmalıyız. 2 günde ne transferler olur kafana takma. Ha olmadı diyelim takımımızı yine destekleriz sıkıntı yaşamadan şampiyon olduğumuz sezon hatırlamıyorum zaten ben

Oyuncuya karşı maddi sorumluluklarını yerine getiremiyorsan kalması konusunda da elin güçlü olmuyor tabi. Asamoah+Holebas ile krizi avantaja çevirebiliriz yeter ki bir hamle görelim.

Tottenham dan Moussa Sissoko yu kiralayabiliriz. Sezon başında trabzon bile kiralamak istemişti.

Aslolan Galatasaray'dır

bazoer yine yedekmiş ve oyuna da girmemiş

alın şu çocuğu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1586418_940x531.jpg

slm

Allahtan elimizde hepsi para edecek oyuncular var da satarak da olsa geçimimizi sürdürüyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haberturkte Ndiaye ile ilgili çıkan bir haber var.İnşallah doğru değildir eğer doğru ise rezalet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt