Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
şu ingiliz kulüplerinden kiralık 2 futbolcu getirsinler. adamlar habire transfer yaptıkları için kadroları şişiyor,üstelik para konusunda da sıkıntıları yok ucuza kiralayabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de satılmasını istemezdim ama şu açıdan düşünün: Kalırsa maaşları ödeyemeyiz bu sefer Ndiaye yi değil bütün takımı kaybederiz. Bu kadar kısıtlı sürede maaalsef tek seçenek bu ki ben yerine oyuncu alınacağını da düşünüyorum bütün para farklı yerlere gitmez.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Haklısın renkdaş dursun düşündüğümden de hain çıktı ama yapacak bir şey yok yakınmak yerine hemen doğru şekilde neşteri vurmalıyız. 2 günde ne transferler olur kafana takma. Ha olmadı diyelim takımımızı yine destekleriz sıkıntı yaşamadan şampiyon olduğumuz sezon hatırlamıyorum zaten ben2 günde kimi bulacağız? Dursun yine attı kazığı sağolsun, şerefsiz herif. Zaten her türlü satacakmış, bari transfer dönemi başı satsaydı.

başkana bu transfer için ufak bir teşekkür etmek zor olmasa gerek ..
Neymiş merak ettimHaberturkte Ndiaye ile ilgili çıkan bir haber var.İnşallah doğru değildir eğer doğru ise rezalet