- 3 Haziran 2015
- 56.911
- 66.044
- 4.143
Aminu cift forvet‘de çuk diye Gomisin yanina oturur aslinda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'holebas'a bile' olmamış yahu iyi topçu zatenHolebasa bile fitim göz göre göre gidecek şampiyonluk
abv juve
Asamoah in yanında hiç bile'holebas'a bile' olmamış yahu iyi topçu zaten
ahmed musa tam aradığımız tipte oyuncu ama aminu da uyar bize hızlı bir forvete ihtiyacımız var gomis ağır kalabiliyo teves aguero tarzı forvet lazım bize. sol bek konusunda çok endişeliyim lato gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni şu an orası boş gözüküyo Terim linnesi oynatmaz haklı olarak sol ayaklı birini istiyo oraya en azından evra bile olabilir 6 aylığınaaynen o konuda hemfikirim en acili sol bek ve ortasaha forvetimiz var zaten fakat forvet icinde aslında ne love ne etoo isterim bakma tinercilerde yokluktan aldılar love
topsuz oyunda olmayan 2.bir talisca aldılar
sol bek almazsak cok gecmeden lige havlu atabiliriz terim merim kurtarmaz bize maalesef
Seyrettin mi Şükrü? Nasıl topçu.
B2B diyon ha? Ndiaye'nin yerine oturur mu? Tipine bakınca Selçuk tarzında bi topçuya benziyor çünkü.Yes.
Kendisi orta sahada çeşitli mevkilerde oynayabilen bir topçu. Ofansif anlamda etkili, bir forvetin yapabildigi kosulari yapabilen b2b orta saha oyuncu. Pek kreatif degil ve pek hizli da degil gerçi.
Everton için yeterli degil ama Ajaxda oynadigi oyunu burada da oynarsa işimizi fazlasiyla görür diye düşünüyorum
ahmed musa tam aradığımız tipte oyuncu ama aminu da uyar bize hızlı bir forvete ihtiyacımız var gomis ağır kalabiliyo teves aguero tarzı forvet lazım bize. sol bek konusunda çok endişeliyim lato gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni şu an orası boş gözüküyo Terim linnesi oynatmaz haklı olarak sol ayaklı birini istiyo oraya en azından evra bile olabilir 6 aylığına