Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aminu cift forvet‘de çuk diye Gomisin yanina oturur aslinda.

22 yaşındaymış amuni abi direk alinsin sol beksiz şampiyon olunur ama orta sahasiz asla o yüzden orta saha sart

Öncelikle herkese merhabalar.

Benim de en öncelikli dileğim tahmin edilebileceği üzere kanayan yaramız olan sol bek mevkisi. Ancak gözüken o ki ya transfer yapılmayacak ya da tam istediğimiz kıvamda bir takviye olmayacak şartlar gereği. Hala ah çekiyorum Asamoah konusunda. Tam anlamıyla puzzle'ın eksik parçasıydı.

aynen o konuda hemfikirim en acili sol bek ve ortasaha forvetimiz var zaten fakat forvet icinde aslında ne love ne etoo isterim bakma tinercilerde yokluktan aldılar love

topsuz oyunda olmayan 2.bir talisca aldılar

sol bek almazsak cok gecmeden lige havlu atabiliriz terim merim kurtarmaz bize maalesef
ahmed musa tam aradığımız tipte oyuncu ama aminu da uyar bize hızlı bir forvete ihtiyacımız var gomis ağır kalabiliyo teves aguero tarzı forvet lazım bize. sol bek konusunda çok endişeliyim lato gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni şu an orası boş gözüküyo Terim linnesi oynatmaz haklı olarak sol ayaklı birini istiyo oraya en azından evra bile olabilir 6 aylığına

Seyrettin mi Şükrü? Nasıl topçu.

Yes.

Kendisi orta sahada çeşitli mevkilerde oynayabilen bir topçu. Ofansif anlamda etkili, bir forvetin yapabildigi kosulari yapabilen b2b orta saha oyuncu. Pek kreatif degil ve pek hizli da degil gerçi.

Everton için yeterli degil ama Ajaxda oynadigi oyunu burada da oynarsa işimizi fazlasiyla görür diye düşünüyorum

amuni
maxso
pinto
lawal
serdar
karce

hepsini mehter esliginde renklerimize katalim

Yes.

Kendisi orta sahada çeşitli mevkilerde oynayabilen bir topçu. Ofansif anlamda etkili, bir forvetin yapabildigi kosulari yapabilen b2b orta saha oyuncu. Pek kreatif degil ve pek hizli da degil gerçi.

Everton için yeterli degil ama Ajaxda oynadigi oyunu burada da oynarsa işimizi fazlasiyla görür diye düşünüyorum
B2B diyon ha? Ndiaye'nin yerine oturur mu? Tipine bakınca Selçuk tarzında bi topçuya benziyor çünkü. :D İlk yarının ortasında önermiştim "oynamıyor, kiralayabiliriz" diye ama herifi seyredemedim hiç. Oynamıyor :D

Ya ne Aminusu. Devre arasında Osmanlı 10 m fiyat çeker o çocuk için. Geçen bi yöneticilerinin açıklaması vardı serbest kalma maddesi 15 m euro diye

ahmed musa tam aradığımız tipte oyuncu ama aminu da uyar bize hızlı bir forvete ihtiyacımız var gomis ağır kalabiliyo teves aguero tarzı forvet lazım bize. sol bek konusunda çok endişeliyim lato gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni şu an orası boş gözüküyo Terim linnesi oynatmaz haklı olarak sol ayaklı birini istiyo oraya en azından evra bile olabilir 6 aylığına

aynen ahmed musa tam aradıgımız cocuktu bize 2.devreler girip oyunu hareketlendirecek sprinter forvet lazım yani kanat forvet aslında 9 numaramız var zaten

aminu zaten ndiaye ile birlikte osmanlı takımını uefada sırtlayan adamdı cok güclü fizigi var ve fuleli adam kim uydurdu aminu haberini bilmiyorum ama bizde is yapar

fakat sol tarafımız resmen bombos osmanlı gibi ligin en vasat takımı tecavüz etti kayseri desen neler yaptı

hoca neden 6 aylık bile olsa evra gibi bir ustayı istemiyor aklım almıyor cünkü sol beksiz kapatırsak transferi fazla gecmez bence lige havlu atmamız

herseyi hoca kurtaramaz maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt