Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyla ağlayacak nerdeyse

abv juve

eved ağladı ağlayacak bir tipi mevcut.

cenk osmanlıdan evvel oyuncuyla görüşmüş. İş büyümüş sonra "turşu" siyasi dostlarını devreye sokup faiş fiyatdan almış ndiagoyu. Zaten kendi görüşüp almıştı turşu buradan belli mevzu.

eved ağladı ağlayacak bir tipi mevcut.

cenk osmanlıdan evvel oyuncuyla görüşmüş. İş büyümüş sonra "turşu" siyasi dostlarını devreye sokup faiş fiyatdan almış ndiagoyu. Zaten kendi görüşüp almıştı turşu buradan belli mevzu.
Osmanlı başkanı noktayı koymuş 7.5 artı bonusa almışız
Bence yeni yönetim itibarsizlastirma yapıyor

abv juve

cenk ergün kovulmalıdır

casablancada belhandayla görüşen de kendisiydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erman Toroğlu: Dursun Özbek, Riva'yı satıp 4 aydır oyunculara para veremiyor. Bunu bir muhabir 4 aydır yazmıyor sonra kalkıp yeni başkanla beraber yazıyorlar. Ayıptır bu yaptığınız.

Yeni yönetim dursunu yok ediyor

abv juve

Erman Toroğlu: Dursun Özbek, Riva'yı satıp 4 aydır oyunculara para veremiyor. Bunu bir muhabir 4 aydır yazmıyor sonra kalkıp yeni başkanla beraber yazıyorlar. Ayıptır bu yaptığınız.

Yeni yönetim dursunu yok ediyor

abv juve
Kardes senin derdin ne ?

Adamlar sonuna kadar hakli, 4 aydir 1 kere haber yapilmadi, Dursun gitti hersey ortaya cikmaya basladi.

Ndiaye senelik 2.750.000 kazaniyor, bunun 750.000 Osmanlispor'a gidiyor ve 4 senelik sozlesmesi var = 3 milyon avro

Yani Badou 7.5 milyon'a gelmedi.
Başkanlari konuştu bizim sattığımız fiyat belli diye ordada yazıyor çek defteri araştırmakla olmaz işler diyor
Kafanızdan uydurmayın

abv juve

fiyatda sorun yok. O haberlere bende inanmıyorum ancak. Ndiayeyi daha uygun fiyata alacakmışız bu olay olmasa.
Orası olabilir 7.5 olmazdı 5 olurdu ordaki hata klüpten izinsiz oyuncuyla görüşmek bunlarda belgelemiş fifaya gideriz demiş dursunda bunla alel acel e almış

abv juve

Banka hesap numaralarina kadar incelensin.

Bir tek Badou transferinde yapilmamistir.

Üçkağıtçı Özbekler ve üçkağıtçı Gökçeklerin yaptığı bir işin nasıl sonlanacağını bekliyorduk ki zaten.

Bu ortaya çıkan pislikten ziyade bir de Allah bilir kaç kişinin cebi dolmuştur Ndiaye transferinde komisyonun havada uçuştuğunu düşünüyorum.

Keza Belhanda transferinde de kesinlikle üçüncü şahışların ceplerinin doğduğuna da adım gibi eminim.

sent via GSC

Adam osmanlı başkanına inanmıyor kap açıklamasına inanmıyor gelmiş bana ahkam kesiyor
Git erhanla haber yap

abv juve

Yanlız şaka maka nasri fellaini evra üçün alsak taş gibi olur ligin en az gol yiyen takımı oluruz

Muslera
Mariano Maicon Serdar Evra
Fernando Fellaini
Feghouli Nasri Belhanda
Gomis

Arka taraf sağlam olduğunda nasri Belhanda Feghouli hücumda çoşar

Osmanlispor'un baskani aciklama yapmis diyor bide, adam televizyona cikip evet biz boyle yaptik bize ceza verin demicek herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt