Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ceyla ağlayacak nerdeysetüzemen ndiago mevzunu açıklıyor.
abv juve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceyla ağlayacak nerdeysetüzemen ndiago mevzunu açıklıyor.
Terim derbide görür maaşı yatan evlatlarını ezilecekler
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ceyla ağlayacak nerdeyse
abv juve
Ndiaye-osmanli konusu tam olarak ne
Osmanlı başkanı noktayı koymuş 7.5 artı bonusa almışızeved ağladı ağlayacak bir tipi mevcut.
cenk osmanlıdan evvel oyuncuyla görüşmüş. İş büyümüş sonra "turşu" siyasi dostlarını devreye sokup faiş fiyatdan almış ndiagoyu. Zaten kendi görüşüp almıştı turşu buradan belli mevzu.
Ndiaye senelik 2.750.000 kazaniyor, bunun 750.000 Osmanlispor'a gidiyor ve 4 senelik sozlesmesi var = 3 milyon avroNdiaye-osmanli konusu tam olarak ne
Osmanlı başkanı noktayı koymuş 7.5 artı bonusa almışız
Bence yeni yönetim itibarsizlastirma yapıyor
abv juve
Kardes senin derdin ne ?Erman Toroğlu: Dursun Özbek, Riva'yı satıp 4 aydır oyunculara para veremiyor. Bunu bir muhabir 4 aydır yazmıyor sonra kalkıp yeni başkanla beraber yazıyorlar. Ayıptır bu yaptığınız.
Yeni yönetim dursunu yok ediyor
abv juve
Başkanlari konuştu bizim sattığımız fiyat belli diye ordada yazıyor çek defteri araştırmakla olmaz işler diyorNdiaye senelik 2.750.000 kazaniyor, bunun 750.000 Osmanlispor'a gidiyor ve 4 senelik sozlesmesi var = 3 milyon avro
Yani Badou 7.5 milyon'a gelmedi.
Senin derdin ne osmanlı başkanı konuştu dinleyerek anlamıyorsan okuyarak anlaKardes senin derdin ne ?
Adamlar sonuna kadar hakli, 4 aydir 1 kere haber yapilmadi, Dursun gitti hersey ortaya cikmaya basladi.
Orası olabilir 7.5 olmazdı 5 olurdu ordaki hata klüpten izinsiz oyuncuyla görüşmek bunlarda belgelemiş fifaya gideriz demiş dursunda bunla alel acel e almışfiyatda sorun yok. O haberlere bende inanmıyorum ancak. Ndiayeyi daha uygun fiyata alacakmışız bu olay olmasa.