Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim derbide görür maaşı yatan evlatlarını ezilecekler

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kime ezilecegiz birader,hani 40 postu olan biri icin cok cesur hamleler,bir açıklarsan seviniriz.Terimin evlatları derken kimmis onlar ? Ayrica ezilecekler ne demek,ezilecegiz de degil(ki buna zaten cevap yukarda da) ezilecekler,enteresan ....

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan bari fransa ikinci liginden Ndombele, Cyprien gibi birini bulun yeter ki Selcuk oynamasin yaw, Mbia'ya bile raziyim

Kime ezilecegiz birader,hani 40 postu olan biri icin cok cesur hamleler,bir açıklarsan seviniriz.Terimin evlatları derken kimmis onlar ? Ayrica ezilecekler ne demek,ezilecegiz de degil(ki buna zaten cevap yukarda da) ezilecekler,enteresan ....

İlk devre oynadığımız derbilere kıyasla yazdım oyuncular bildiğin ezildi vodafone da

Yanlız şaka maka nasri fellaini evra üçün alsak taş gibi olur ligin en az gol yiyen takımı oluruz

Muslera
Mariano Maicon Serdar Evra
Fernando Fellaini
Feghouli Nasri Belhanda
Gomis

Arka taraf sağlam olduğunda nasri Belhanda Feghouli hücumda çoşar

Anca nal toplar bu kadro

Derbilerde ezildik diye Fatih terim i getirmedik mi, isterse hiç transfer olmasın, solda lines ortada Tolga oynar yine ezilmeyiz. para yoksa transfer olmayacak, olmasa da şampiyonluğa yürürüz. Ağlama duvarı olmuş burası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rodrigues'i keseceksin yani nasri ve belhanda için.gülerim ben bu yazılana.rodrigues şu takımın 1. yazılacak oyuncusudur şu formuyla.adam bizi ileri iten pozisyona sokan yegane isim.

İsim için yazmıtorum rodrigesi beğeniyorum ama ywterli değil bana göre pas atılcak yerde şut vurması gwreken yerde pas veriyor ve son vurıuşları kötü

Ndiaye stok city de. Resmi açıklama az sonra.

A spor

bedavaya verseydik !

Şimdi ben tam anlayamadım ve takip edemedim bugün biz yasal olmayan yollar ile 12 milyon euroaya mı almışız bu adamı yoksa ben mi saçmalıyorum?

Az olmuş bedel ama mecbur kalınca yapacak bişey yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terimin evlatlari ilk yari vodafenda ezildi demek ! Oysaki ben son mac Terimi getirdik diye biliyordum,tamam anladım seni,biraz arsivlerde takılacağım

Ben oyuncuları yetersiz gördüğü mü transfer gerektiğini vurguladım sen nasıl anlarsan anla arşivlerde takıl

Sonuc olarak 10 milyon mu ödedik ndiaye ye,bonuslar devreye girmedi

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir: 14 yabancıyı 1 günde düşüremeyiz. Önümüzdeki yıllarda gelişme sürecine bakarak, Spor kulüplerimizle de görüşerek belli sayılarda zaman içerisinde azaltmaya gidebiliriz. 3-4 yıl devam edecek bir süreç." (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt