Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükrü Altan CEVHEROĞLU‏
@mmortal01

Değerli Galatasaraylılar endişenizi biliyorum.Yapılan yorumlar, atılan mesajlar.Bana da hak vermenizi istiyorum.Oyuncu(lar) ismi belirtmem ETİK olmaz.Ama dediğm gibi her ne kadar zamanımız kısıtlı olsa da rahat olun, müsterih olun, gönlünüzü ferah tutun.Transfer(ler) YAPILACAK...

09:58 - 29 Oca 2018

İnş

Son 1 gün kala yapılan transfer ya Sigdursun olur ya da Groskreutz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şükrü Altan CEVHEROĞLU‏
@mmortal01

Değerli Galatasaraylılar endişenizi biliyorum.Yapılan yorumlar, atılan mesajlar.Bana da hak vermenizi istiyorum.Oyuncu(lar) ismi belirtmem ETİK olmaz.Ama dediğm gibi her ne kadar zamanımız kısıtlı olsa da rahat olun, müsterih olun, gönlünüzü ferah tutun.Transfer(ler) YAPILACAK...

İnş

Kim bu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şükrü Altan CEVHEROĞLU‏
@mmortal01

İnş
Bu adam sürekli atıyor. Yönetici falan da değil bildiğin kadarıyla sadece genel kurul üyesi .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlarlar konu dışı olacak ama bir soru sormak istiyorum. GS Store mağazalarında her hangi bir Galatasaray formasına (ücreti karşılığında) isim baskısı yapılıyor mu ? Eski sezonlardan, Adidas Galatasaray formam var ve isim baskısı yaptırmak istiyorum. Forma orijinal fakat fiş, fatura falan yok. Eskişehirde yaşıyorum. Gs store burada yok, o yüzden gidip soramadım. Eğer baskı yapılıyorsa Ankaraya gittiğimde formayı yanıma alıp GS Store a gidicem. Bilen birisi varsa bilgilendirebilir mi ?

Şükrü Altan CEVHEROĞLU‏
@mmortal01

İnş

Kulüp üyesi başka özelliği varmı yönetimde falan mı?

Bu adam sürekli atıyor. Yönetici falan da değil bildiğin kadarıyla sadece genel kurul üyesi .

Yaw sürekli attığı yok sadece iyi haberler var demiş şimdide onu tekrarlamış adam,bakalım Transferin sonunda yanılırsa kolpacıymış derim şuanlık bişey diyemem

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kulüp üyesi başka özelliği varmı yönetimde falan mı?

Sanmam

Yaw sürekli attığı yok sadece iyi haberler var demiş şimdide onu tekrarlamış adam,bakalım Transferin sonunda yanılırsa kolpacıymış derim şuanlık bişey diyemem
Sürekli attığı yok mu ? Iyi bak senden önce onu takip ediyordum ben. Daha 2 gün önce , bu gece ya da sabah transfer olacak iması yaptı bor halt da olmadı . Ilk secimden sonra 2 gün sonra bir oyuncu duyacaksınız dedi bir halt olmadı . Kendini kandırmak istiyorsan buyur yani

Bugun sadece Ndiaye satılmadı eyy Galatasaraylı şampiyonluğu sattılar

Yine aynı hataya düşeceğiz, kadro yetersiz,eksik çok yine son 7-8 haftaya girdiğimizde çöküşüm dibine vururuz

Sürekli attığı yok mu ? Iyi bak senden önce onu takip ediyordum ben. Daha 2 gün önce , bu gece ya da sabah transfer olacak iması yaptı bor halt da olmadı . Ilk secimden sonra 2 gün sonra bir oyuncu duyacaksınız dedi bir halt olmadı . Kendini kandırmak istiyorsan buyur yani

Ben transfer olmayacağına nerdeyse eminim,sadece paylaştım kendimi kandırmıyorum bu adam yanılsa ne olur yanılmasa ne olur.

DUuu4XqX0AElocU.jpg

farki acmaliyiz

2015

akhisar deplasmanı(iyi takımdı)
mersin deplasmanı(iyi takımdı)
içerde beşiktaş
içerde konya(ıkına ıkına)
antep(ıkına ıkına-bjk ile berabere kaldılardı)
gençlerbirliği (ıkına ıkına)hleb-stancu

melo yeni iyileşmişti.sneijder-yasin ve muslera sayesinde sampiyon olduk.bu sezon son haftaların zorlu olması umrumda değil ,bu takımda fatih terim var herseyden önce.

Son düzenleme:
Bosuna heveslenmeyin kimse alinmayacak.

Takimin mali durumu berbat.

Kulubun anasini belledi kepce kulakli !!

turgay demir: "sol bek lazimsa hasan ali var"

ulan ne cins adamsin yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt