Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.673
- 109.497
- 4.878
Gelirse şasirir misin?parçalayın lan kendinizi serdar diye nasıl olsa gelmeyecek zevkli oluyo okuması![]()
Ben şaşirmam
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirse şasirir misin?parçalayın lan kendinizi serdar diye nasıl olsa gelmeyecek zevkli oluyo okuması![]()
parçalayın lan kendinizi serdar diye nasıl olsa gelmeyecek zevkli oluyo okuması![]()
gelmesi için bi sebep yok
Renktaş ben geleceğini sanmıyorum ama gelir ise de mevzu o değil. Mevzu daha elzem eksikler var iken ve şimdiye kadar durum kötü, bu eksikleri gidermek zor olacak dedikten sonra böyle bir transfer yapılır ise tepki olur.bi sakin olun ona buna burun kivirmayi birakin, anadoludan alinmaz zihniyetinden uzaklasin bknz: ndiyaye adam paylasilamiyor, babel 8tasi tasiyor, lawal bile bizde ortaligi dagtardi örnekler cok serdari istemem ama yillardir performansi hep üst seviyedeydi lig icin, bana kalirsa sayet yabanci sinirlancaksa hem serdari alternatif kanata hemde denizi selcugun bölgesine monte ederiz aminunun alinmasinida cok isterim.
bi sakin olun ona buna burun kivirmayi birakin, anadoludan alinmaz zihniyetinden uzaklasin bknz: ndiyaye adam paylasilamiyor, babel 8tasi tasiyor, lawal bile bizde ortaligi dagtardi örnekler cok serdari istemem ama yillardir performansi hep üst seviyedeydi lig icin, bana kalirsa sayet yabanci sinirlancaksa hem serdari alternatif kanata hemde denizi selcugun bölgesine monte ederiz aminunun alinmasinida cok isterim.
Renktaş ben geleceğini sanmıyorum ama gelir ise de mevzu o değil. Mevzu daha elzem eksikler var iken ve şimdiye kadar durum kötü, bu eksikleri gidermek zor olacak dedikten sonra böyle bir transfer yapılır ise tepki olur.
Düşünemiyorum, çünkü bir çok oyuncu gördük geldiği takımda iyi ama gittiği takımda kötü olan. Şu an kanat konusunda pek bir sıkıntı yok, bu yüzden böyle bir transfer hoş karşılanmaz.sol bek alinmali eksigimizi biliyoruz ama öyle transfer ille yapalim diyede alamayiz. lato, denayer, zorunlu linnes bile götürür ligi yeterki hücum hattimiz güclü olsun hücumun nekadar güclüyse beklerin okadar siritmaz zaten diger bölgemiz cok iyi gerektiginde soldan degil sagdan yükleniriz rakipleri bozariz bozuyoruzda zaten genelde goller mariano tarafindan geliyor, benim korkum yok o acidan ama bi aminu hücuma katkisini düsünebiliyormusun?