Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer görüşmesine katılacakmısınız?

Hayır.

Tatile çık..

Transfer sezonu kapanmıştır, otomatik kayıt yapılıyor.

The end

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu dursunun yaptigi,evi barki ipotek ettirip,karsiliginda kredi cekerek Bmw 3.20 arac alip onunda ilkbtaksidinden sonrasini odememek gibi birsey,abv dursun. Bugun hem Hamdi Yasaman hem Fatih Altayli saglam gecirmis roportajlarda,gerci Altayli hep muhalifti de Yasaman gibilerin donmesi de guzel bir daha aday olamaz,yoksa ibra etmeyiz gibilerinden birşeyler demisler

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi sakin olun ona buna burun kivirmayi birakin, anadoludan alinmaz zihniyetinden uzaklasin bknz: ndiyaye adam paylasilamiyor, babel 8tasi tasiyor, lawal bile bizde ortaligi dagtardi örnekler cok serdari istemem ama yillardir performansi hep üst seviyedeydi lig icin, bana kalirsa sayet yabanci sinirlancaksa hem serdari alternatif kanata hemde denizi selcugun bölgesine monte ederiz aminunun alinmasinida cok isterim.

- Meteliğe kurşun atarken,
- Elinde sol bek yokken,
- Elinde Ndiaye'nin boşluğunu dolduracak adam yokken,
- Hatta Ndiaye kalsa bile onun ve Fernando'nun düzgün yedekleri yokken,
- Elinde Feghouli ve Rodrigues gibi kanatların varken,
- Elinde Yasin, Sinan gibi as/yedek olabilcek adamlar varken,
- Sinan ve Yasin apaçilerinden hiçbir artısı yokken,

gidip başka bir apaçi olan Serdar Gürlere para verirlerse amma matrak olur. Bir başka deyişle götümüze atılan bdrrhm lbyrk imzası olur.

serdar bu sezon 7 gol 5 asistmiş ligde kanat oyuncusu için bayağı iyi. Ancak sağ açık adam alınırsa komedya bir transfer olur.

bi sakin olun ona buna burun kivirmayi birakin, anadoludan alinmaz zihniyetinden uzaklasin bknz: ndiyaye adam paylasilamiyor, babel 8tasi tasiyor, lawal bile bizde ortaligi dagtardi örnekler cok serdari istemem ama yillardir performansi hep üst seviyedeydi lig icin, bana kalirsa sayet yabanci sinirlancaksa hem serdari alternatif kanata hemde denizi selcugun bölgesine monte ederiz aminunun alinmasinida cok isterim.
Renktaş ben geleceğini sanmıyorum ama gelir ise de mevzu o değil. Mevzu daha elzem eksikler var iken ve şimdiye kadar durum kötü, bu eksikleri gidermek zor olacak dedikten sonra böyle bir transfer yapılır ise tepki olur.

Yav sağ açık almak nedir. Elinde Feghouli, rodrigues, Sinan var. Sol bek gibi kocaman bir sorun dururken sağ açık nedir aga.

Serdar Gürlerden menejer oyunlari GSC biraz aklini Calistir

Renktaş ben geleceğini sanmıyorum ama gelir ise de mevzu o değil. Mevzu daha elzem eksikler var iken ve şimdiye kadar durum kötü, bu eksikleri gidermek zor olacak dedikten sonra böyle bir transfer yapılır ise tepki olur.

sol bek alinmali eksigimizi biliyoruz ama öyle transfer ille yapalim diyede alamayiz. lato, denayer, zorunlu linnes bile götürür ligi yeterki hücum hattimiz güclü olsun hücumun nekadar güclüyse beklerin okadar siritmaz zaten diger bölgemiz cok iyi gerektiginde soldan degil sagdan yükleniriz rakipleri bozariz bozuyoruzda zaten genelde goller mariano tarafindan geliyor, benim korkum yok o acidan ama bi aminu hücuma katkisini düsünebiliyormusun?

ndiaye giddu sonunda,transfer yapın lan

2 gün var Allahtan ...chelsedan kenedy ve musondayı kiralamalıydık ama baska takıma gittiler

sol bek alinmali eksigimizi biliyoruz ama öyle transfer ille yapalim diyede alamayiz. lato, denayer, zorunlu linnes bile götürür ligi yeterki hücum hattimiz güclü olsun hücumun nekadar güclüyse beklerin okadar siritmaz zaten diger bölgemiz cok iyi gerektiginde soldan degil sagdan yükleniriz rakipleri bozariz bozuyoruzda zaten genelde goller mariano tarafindan geliyor, benim korkum yok o acidan ama bi aminu hücuma katkisini düsünebiliyormusun?
Düşünemiyorum, çünkü bir çok oyuncu gördük geldiği takımda iyi ama gittiği takımda kötü olan. Şu an kanat konusunda pek bir sıkıntı yok, bu yüzden böyle bir transfer hoş karşılanmaz.

biz teklifi kabul etmemişiz galiba daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt