Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sky Sports muhabiri:

@RobDorsettSky

I’m told #scfc have agreed a fee of £15m with Galatasaray for midfielder Badou Ndiaye. Structure of payments, work permit, personal terms and medical still to sort. Much to do in next 36hrs! But club officials confident. Arrangements now being made to fly him to England.

Odeme sartlarini gorusuyorlarmis. Ndiaye icin daha calisma izni alinmasi lazim, Stoke ile kendi maasi konusunda gorusup anlasmasi lazim ve saglik kontrolunden gecmesi lazim. Transfere bitti gozuyle bakabiliriz. £15m yaklasik 17m € oluyor, guzel para, 1m alacaklarindan da vazgectiyse daha da iyi + Osmanli'ya 1.5m bonus odenmeyecek.

Kesenin yan hesabımı bu

abv juve
kese mese bilmem
herkes tudoru yalarken burada ben eleştirip leş hoca diyordum
terimin gelmesi şuanki tek umut ama bu hatasız demek değil,çokça yanlış transferi var

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

serdar =Emrah Başsan madem önemli neden o oynamıyo aynı tip oyuncu alıyoruz hiç bir özelliği yok
anadolu da parlayan isimleri almamak lazım,bunlar küçük takımın büyük oyuncusu

terim zamanında carlinhosu çok istemişti sol bek
şimdi bu adam boştaymış,neden istemiyor acaba
o dönem yabancı sınırı olmasa ciddi para verip alıyorduk

Bence Türkiye Ligi sizin sandığınız gibi eski saçma sapan lig olarak görünmüyor Avrupa'da. Yabancı sınırı ile artık lig bayağı ilgi çekiyor. Cengiz, Cenk , Ndiaye bunlar kısa vadede kanıtı. Eskiden 10 yılda bir böyle satış yaparken şimdi 2 sene içind e rekor satışlar yapıyorsun . Diyeceksin ki fiyatlar arttı ama bu da etken değil . O zaman Avusturya, Çek, Slovakya vb. Liglerden oyuncular da çift haneli rakamlara gider ama gidemiyor doğal olarak . Lig gelişmekte tabii yabancı sınırı ile alakalı. Özetle verirler yeter ki sen ağlama ve işine bak . Biri koltuk sevdası yüzünden yapmaz biri ağlamaktan yapmaz vs.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BPL de Türkiye ye ön yargili düsünceler var. Mesela son 10-20 yilda bir ingiliz futbolcusu görmedim Süper Ligde

pl takimi icin 15 milyon £ cerez ligimiz icin süper para bu böyle malesef, örnegin pl sampiyonu 300 milyon € sonuncu en az 80 milyon € alirken
tr sampiyon 30 milyon € almakta.

fark ucuk!

Epl sonuncusu 99 milyon alıyor diye biliyorum.

Yav bu kar zarar mevzusu da canimi sıkmaya basladi.Biz o bonservis odemesini zaten yapilandirmis bir sekilde hala neden -ye yazip canimizi sıkiyoruz.
Ona bakarsak 40m bonservis odedik 20m oyuncu sattik
Badouda 17ye gitti dersek h
40-37 = 3m zarardayiz :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynı şeyleri yazacaktım giren girmiş bu saatten sonra o paraları seve seve ödeyeceğiz... Sene başı herkes elde patladı anadolu topçusuna bu kadar para mı verilir diyordu 6 ay ortalama bir performans gösterdi şimdi de elde edilen karı beğenmiyoruz ...

36 saat sonra Türkiye için transfer dönemi kapanıyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ndiaye 1 gol 3 asistle oynamış koca ilk yarı
asistlerin de 2 tanesi akhisara karşı içeride
yerine oynayacak oyuncu olsa kesinlikle kayıp değil,bir işe yaramıyordu
selçukla tolga bitik olmasa çok sevinirdim gittiğine
aynı şekilde keşke belhandayı da birine çakabilsek

BPL de Türkiye ye ön yargili düsünceler var. Mesela son 10-20 yilda bir ingiliz futbolcusu görmedim Süper Ligde
İngiliz futbolcular zaten nadir olarak İngiltere dışına çıkarlar. Türkiye ile ilgili özel bir durum yok. İspanya, Almanya, İtalya, Fransa liglerinde bile çok az İngiliz futbolcu var.

2009 yılında Darius Vassel vardı Ankaragücünde oynuyordu.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
kese mese bilmem
terimin gelmesi şuanki tek umut ama bu hatasız demek değil,çokça yanlış transferi var
Çokça varsa çokta iyi aldığı var bu işler yüzde yüz başarılı olmaz
Kötü örnekleri söylüyorsun birazda iyi örnekleri şöyle
Biz buna lahanaya geldimi kütür kütür sapına geldimi me diyoruz
Bugün efsane olan oyuncuların çoğu terimin tezgahından geçti Sercanmis yigitmis bilmem neymiş
Meloyu elmanderi rierayi ujlajusiyi muslera capone taffarel popescu hagi ilie filipescu hasan şaş emre belezoglu
Daha da sayımmi istersen

abv juve

kese mese bilmem

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

anadolu da parlayan isimleri almamak lazım,bunlar küçük takımın büyük oyuncusu
bencede gereksiz umar aminu alsak iş yapar ama bu iş yapmaz.yerli alınıcak 2 3 adam var Emre Akbaba,Deniz türüç

:wink-new::smug::beguiled::topsy_turvy::shame::couple_inlove:

Aynı şeyleri yazacaktım giren girmiş bu saatten sonra o paraları seve seve ödeyeceğiz... Sene başı herkes elde patladı anadolu topçusuna bu kadar para mı verilir diyordu 6 ay ortalama bir performans gösterdi şimdi de elde edilen karı beğenmiyoruz ...
Akif elde edilen kar eğer söylentiler doğru ise ve bu adam gerçekten 12 Milyona alındı ise 5 Milyon. Yusuf'un hesabı doğru, satışlar sonrası 20 Milyon bonservis açığı kaldı, tabii Ndiaye için daha fazla verildiği iddiası var. Bu kalan bonservisi peşin ödememișizdir orası kesin, yani maaşlar ile birlikte o yük de duruyordur.

Bunun yanında dört aydır maaş ödemeyen bir yönetim, kim bilir o bonservis taksitlerini ne zamandır ödemiyor?

Hadi gelen parayı komple bonservis kalemine yatırdın diyelim, maaşlar ne olacak? Evet iyi paraya satıldı ama senin verdiğin parayı, muhtemelen daha büyük bölümü ödenmemiş parayı çıktıktan sonra yarana merhem olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt