Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye gidince Tolga-Selçuk-Donk'a kalacağız orta saha alın aloooo

Galatasaray, Stoke City'e Ndiaye'yi sattıktan sonra Senegalli futbolcunun yerini doldurmak için harekete geçti. Sarı kırmızılı takım scout ekibinin önerdiği Ramiro Benetti’yi kalan kısıtlı sürede bitirmek için kolları sıvadı.(Takvim)

Schalke A.Rahman Baba'yı almışken biz de Oczipka'yı alsak keşke. Ben başkan olsam bi mevkiye adam bulamıyorsam ya Alman alırım, ya Sırp. En az risk onlarda. Vasat yada üstü oynuyorlar genelde.

boy 1.69 ama defansif orta saha

Kante h.o

Gecen kis transfer dönemi de dört gözle stoper, orta saha ve forvet beklerken gittiler takima 4.kanat oyuncusunu almislardi(Bruma,Yasin, Sinan, Garry hatta 5 bile diyebiliriz zorlama da olsa Poldi yi de kanat olarak sayabiliriz). Garry nin bu sezon cok iyi olmasi gecen sezon kis transfer döneminde o an icin gereksiz bir transfer oldugu gercegini degistirmez.

Takim bas bas bagiriyordu forvet ve orta saha diye. Hatta stoper de lazimdi ama oraya da Ahmet denen kazmayi aldilar. Su kulübün plansiz hareketlerinden nefret ediyorum. Ne gerek var yahu Serdar denen yeniceri ye.

Biz bu kafa da olan yerliler temizlensin diyoruz gidiyorlar yenilerini buluyorlar.

Benetti sen etme:atess: ulen iyi kötü uyumlu ve oturmaya başlayan bir kadro vardı. Eksikleri min. maliyetle tamamlamak varken resmen başa dönüyoruz.

Serdar hanlesimin tek nedeni Terim yasinden memnun değil ndiaye gitti Belhanda yı 8 E çekicek

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Belhanda
Serdar Feghouli Gary
Gomis

Bence mantıksız olmuş

Abi yumurta kapıya dayanmış orta sahada banko oynayan adamı satıp alternatifini hazırlamıyoruz,sol bek transferini 1 aydır bitiremiyoruz böyle sistem mi olur.

393a03ba5ca54977af1d25d59720e2c6_1282656170.jpg

Galatasaray'ın rekor satışları

▪️13M€ Arda
▪️12.5M€ Bruma
▪️8.1M Keita
▪️8M€ Burak
▪️6.5M€ Telles

➜Yükleniyor
17M€ Badou Ndiaye

Galatasaray, Bayern Münih'in sol beki Bernat için 6 aylığına 1 Milyon Euro teklif etti. (TurkFutbol)

"Ndiaye gitmek istiyor ne yapalım" kadar saçma bir bahane görmedim ben. Bütün yaz Asamoah'ın "Galatasaray'a gitmek istiyorum; beni bırakın" haberlerini okuduk. Ama Juventus yerine adam koyamadığı için ya da başka sebeplerden dolayı transfere izin vermedi ve Asamoah takımda kaldı.

Şimdi Ndiaye gitmek istiyor. Sen adama "bir yere gidemezsin, bu sezonu bitireceksin. Şampiyon olmamız lazım" demelisin. Baskını ağırlığını koyacaksın. Bunun üzerine "adam oynamaz ki" argümanları gelecek. Yaz sezonunda transfer olmak istiyorsa paşa paşa oynamak zorunda. Kasıtlı oynamadığını, kötü oynadığını da düşünüyorsan 90 dakikayı vermezsin. Kısacası o oyuncuyu her türlü oynatırsın! Gitmek istemesi bahane falan olamaz.

"Ama para yok. Bittik biz ve 15 milyon bize çok iyi gelecek" diyorsanız o ayrı. Çıkın mertçe söyleyin. "Gitmek istiyor ne yapalım" diyerek ne kendinizi ne de Galatasaray markasını küçük düşürmeyin!

Son düzenleme:
ewt 3 transfer istiyoruz

-gsc adina h. cund

Stoke City, Badou N'Diaye için çalışma izni alamadı. Bu izni almadan ödemeyi yapmayacak. 2. başvuru yapıldı. (SkySports)

hahaha

Redreport_

Stoke City, Badou N'Diaye için çalışma izni alamadı. Bu izni almadan ödemeyi yapmayacak. 2. başvuru yapıldı. (SkySports)

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt