Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Deniz Türüç bize gelsin, Emre'ye göre daha soğukkanlı ve büyük takım baskını kaldırabilecek bir oyun stili var![]()
Orası öyle de Emre'yi biz istesek en az 7-8 den kapıyı açarlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz Türüç bize gelsin, Emre'ye göre daha soğukkanlı ve büyük takım baskını kaldırabilecek bir oyun stili var![]()
1milyon kiralama ücreti diyolar şaka olmalı bu?
robinho hazır değil hiç,gecenki maç takıldı öylesineBifouma - Saivet - Robinho
Kone
Fena degil.
Yaw bu sezon bi mac vardi Inter'in. Sagdan gelisen bi atak vardi. Orda oynayan biri Nagatomo'ya pasi atmadi 2-3 kez, orta yapti adam, gol oldu. Nagatomo'nun hali cok komikti. Unuttum maci, bulamiyorum videoyu.
Öyle ama bizim büyük bir sorunumuz var, orta saha. Fernando takım ile çalışmıyor dolayısı ile oynamayacak. Tolga - Selçuk ikilisi ile işimiz zor, özellikle Selçuk. Sivas ilk yarı da oynadığımız gibi oynar ise, orta sahada iyi baskı yapmışlar idi, Selçuk kaybolup gider. Tolga ise yalnız kaldığı için yine sıkıntı yaşar.
Yaw bu sezon bi mac vardi Inter'in. Sagdan gelisen bi atak vardi. Orda oynayan biri Nagatomo'ya pasi atmadi 2-3 kez, orta yapti adam, gol oldu. Nagatomo'nun hali cok komikti. Unuttum maci, bulamiyorum videoyu.
ADAMSIN EGEMENbiabiany![]()
![]()
Zaten tek güvenim Fatih Terim ve o güne kadar Transfer döneminin bitmiş olacak olması. Osmanlı maçında belli idi hoca bu dönemden rahatsız, çünkü konsantrasyona etki ettiğini düşünüyorum.Formda bir kadromuz var onu geçtim Fatih Terim'imiz var. Aynı kadroyla çıkacağını düşünmüyorum takıma ve hocaya güvenelim geçen kayseri maçından önce Eren'e çok güvenmiştim hatta maçın yıldızı olabileceğini söylemiştim ve oldu da bu sefer de tolga ve selçuk da olabilir hocamız en iyi çözümü bilir bu deplasmandan da 3 puanla dönersek kadıköy hariç tüm deplasmanlar çok kolay geçecek
di marzio ahberinde yok böle bişey.premium sport haberi o.ve yalan büyük ihtimal.Galatasaray, Inter’in Japon sol beki Yuto Nagatomo’yu €1M bedelle sezon sonuna dek kiralayacak. Satın alma opsiyonunun €6-7M olması bekleniyor. (DiMarzio) https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/958352883912728576/photo/1
Şaka dimi lan
saivet iyi oyuncu mu neden herkes auvvvv muamelesi yapıyor
ADAMSIN EGEMEN
Hangi mac bu yaw videoyu bir seyredeyim.Gecen sezon galiba