Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw bu sezon bi mac vardi Inter'in. Sagdan gelisen bi atak vardi. Orda oynayan biri Nagatomo'ya pasi atmadi 2-3 kez, orta yapti adam, gol oldu. Nagatomo'nun hali cok komikti. Unuttum maci, bulamiyorum videoyu.

biabiany :D

hqdefault.jpg

Öyle ama bizim büyük bir sorunumuz var, orta saha. Fernando takım ile çalışmıyor dolayısı ile oynamayacak. Tolga - Selçuk ikilisi ile işimiz zor, özellikle Selçuk. Sivas ilk yarı da oynadığımız gibi oynar ise, orta sahada iyi baskı yapmışlar idi, Selçuk kaybolup gider. Tolga ise yalnız kaldığı için yine sıkıntı yaşar.

Formda bir kadromuz var onu geçtim Fatih Terim'imiz var. Aynı kadroyla çıkacağını düşünmüyorum takıma ve hocaya güvenelim geçen kayseri maçından önce Eren'e çok güvenmiştim hatta maçın yıldızı olabileceğini söylemiştim ve oldu da bu sefer de tolga ve selçuk da olabilir hocamız en iyi çözümü bilir bu deplasmandan da 3 puanla dönersek kadıköy hariç tüm deplasmanlar çok kolay geçecek

Yaw bu sezon bi mac vardi Inter'in. Sagdan gelisen bi atak vardi. Orda oynayan biri Nagatomo'ya pasi atmadi 2-3 kez, orta yapti adam, gol oldu. Nagatomo'nun hali cok komikti. Unuttum maci, bulamiyorum videoyu.

Kalın dudak zencimsi bi arkadaş yüzünden k.çını yırtmıştı aynen

o degilde selcuk oynarsa sikinti cekeriz her mac.
artik fernando dönsün ve mecbur tolga.
bunlar ikisi fizik gücü iyi orta saha idare eder, yan yana oynamadilar galiba daha hic ?
ama yinede orta saha olsa iyi olur, da bu kisa sürede transfer yapamazlar galiba daha.

Formda bir kadromuz var onu geçtim Fatih Terim'imiz var. Aynı kadroyla çıkacağını düşünmüyorum takıma ve hocaya güvenelim geçen kayseri maçından önce Eren'e çok güvenmiştim hatta maçın yıldızı olabileceğini söylemiştim ve oldu da bu sefer de tolga ve selçuk da olabilir hocamız en iyi çözümü bilir bu deplasmandan da 3 puanla dönersek kadıköy hariç tüm deplasmanlar çok kolay geçecek
Zaten tek güvenim Fatih Terim ve o güne kadar Transfer döneminin bitmiş olacak olması. Osmanlı maçında belli idi hoca bu dönemden rahatsız, çünkü konsantrasyona etki ettiğini düşünüyorum.

saivet iyi oyuncu mu neden herkes auvvvv muamelesi yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt