Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ukarakullukcu
5 dk.5 dakika önce

Nagatomo'nun sol bek oynayarak asist yaptığı son lig maçı Şubat 2013'teki Milan derbisi... Hücuma katkı konusunda beklentilerin gerçekçi olması bakımından önemli.

Bilen bilir, benim çok tuttuğum bir oyuncu değil ama kısa süreli bir çözüm getirse kafi. Nagatomo'nun defansif zaafiyet yaratacağını sanmıyorum ama 'idare etmekten' fazlasını beklemek üzer. Belli ki hedef sezon sonu Asamoah.

FutbolArena

Onaylanmış hesap

@futbolarena
37 dk.37 dakika önce
Daha fazla
Konyaspor durmuyor! Volkan Şen ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandı.

Vay be Eto, Volkan Şen Konya kalibresinde bir takım için fena değil.

al işte gökmenin gazetesi.Sonra milleti kesmiyor gelen oyuncu hayırlı olsun iyi isim filan hoop nagatomo geldi.

Vallahi billahi rahmetli dönemine döndük 360 derece

Biz fellainiyi beklerken kapıdan içeri nagatomo girdi.

Efendim küçük kardeşlerimiz bilmez bu inamoto alındığında tabi 90 koca gün vogel gelicek gelicek milanla anlaşıldı bugün indi yarın geldi derken hoop inamoto alındı ingiltere 2.liginden
Dönemin hocası gerets efsane lafını etti biz vogeli beklerken kapıdan içeri inamoto girdi..!!!
Adnan Sezgin vardı o zamanda yanlış hatırlamıyorsam son gün son saniye alındı

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9.jpg

Gençlerbirliği, St. Etienne forması giyen, Paul Pogba'nın ağabeyi 27 yaşındaki Florentin Pogba'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (L'Equipe)

Devre arası transferi zor iş , hele paran yoksa.
Nagatomo ilk tercihse çok kötü , son tercihse olumlu bi transfer.

Uğur , Sakıp , Carole ya da Lato da olabilirdi. 8 sene İnter forması giymiş bir oyuncu. 37 yaşındaki Evra kalitesiyle iş yapar diyebiliyorsak 8 sene İtalya liginde oynamış adam sadece oyun bilgisiyle bile oynar. Savunma kısmında aksamasın yeter

muslera
mariano maicon denayer carole
fernandao
garry belhanda feghouili mempis depay (lyon yedek kiralık alalım)
gomis

Her iki stoper iki bek iki ortasahan hangi ikili olursa olsun aynı tip oyuncu olursa sıkıntı yaratır. Mariano tarzı biriyle sol bek olmasını istememiştir hoca.

Sol bekten skor konusunda senelerdir aman aman katkı almadık , ha çokta ihtiyaç duymuyoruz o yüzden asist ya da skor katkısına takılmamak lazım. Kariyerinde 2-3 gol atmış olan Ciğerci yarım sezonda 6 gol atabiliyor.

Ya da Melo altın bidon seçilip ilk sezon 10 gol civarı atabiliyor.

Biraz beklemek lazım.

@ukarakullukcu
5 dk.5 dakika önce

Nagatomo'nun sol bek oynayarak asist yaptığı son lig maçı Şubat 2013'teki Milan derbisi... Hücuma katkı konusunda beklentilerin gerçekçi olması bakımından önemli.

Bilen bilir, benim çok tuttuğum bir oyuncu değil ama kısa süreli bir çözüm getirse kafi. Nagatomo'nun defansif zaafiyet yaratacağını sanmıyorum ama 'idare etmekten' fazlasını beklemek üzer. Belli ki hedef sezon sonu Asamoah.
belhandayı ve tudoru göklere çıkaran bi adamı pek de önemseyemiyorum.

Ben ortasahaya da bir hamle bekliyorum. Dün dış basında Hannover 96 Marvin Bakalorz ismi çıkmış , gelirse şaşırmam.

Gençlerbirliği transferde Paul Pogba'nın kardeşi Florentin Pogba ile ilgileniyor. (L’Équipe)

Bazı maçlarda galiba bu şekilde oynayacağız

Fernando
Garry Feghouli Belhanda Yasin
Gomis

Çok çok yumuşak kadro olsada içerideki maçlarda kilidi açmak için makul

muslera
mariano maicon denayer carole
fernandao
garry belhanda feghouili mempis depay (lyon yedek kiralık alalım)
gomis

Peki Depay’ı bize niye kiralasınlar? Depay geçen hafta PSG maçında 30 metreden gol atıp maçı kazandırdı :D

Muhabirlerin hiçbiri bişey bilmiyor. Her an her şey olabilir. Ali Naci bile öğlen Bernat dedi 3 saat sonra Nagatomo çıktı ortaya. Süpriz bi orta saha gelebilir heralde o kadar kör değillerdir

Caner ve Alex Telles Nagatomoyu kesememiş muazzam bir sporcu geliyor :asd22:

para var da ben mi sol bek almıyorum.ben oraya marcelo yazmayı bilmiyorum sanıyorsun galiba.Anlamadıgın üzere açıklamam gerekirse elimizde ne kadar parar varsa depaya baglıyalım.Bunu anlatmak istedim.Defansı orta sahaya yakın kurup sadece hücum futbolu oynayalım.
Adamın hayalinde depay var ama sol beko carole . Ne diyeyim görüşün işte saygı duymak lazım

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazı maçlarda galiba bu şekilde oynayacağız

Fernando
Garry Feghouli Belhanda Yasin
Gomis

Çok çok yumuşak kadro olsada içerideki maçlarda kilidi açmak için makul

belhanda ikili mücadeleden kaçmayan bir oyuncu İmparatorumuz ondan iyi bir 8 numara yaratabilirse ndiayeyi aramayız.Haftada tek maç idare edebilir bu kadro.
Forumda bazı arkadaşlarımız 8 numara oynamalı diyordu belki olabilir keza tolga ikili mücadelelerde iyi zor bir dönem kısıtlı kadro.Allah yardımcımız olsun..

Fatih Terim hazretleri hocamızdan şu lafları bekliyorum olası şampiyonluğumuzda.
Ben ders almam ders veririm.
Allah Kerim
Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt