Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Ulan karaoğlan seni sevmiştim be. İnşallah başarılı olursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Sezgin vardı o zamanda yanlış hatırlamıyorsam son gün son saniye alındıal işte gökmenin gazetesi.Sonra milleti kesmiyor gelen oyuncu hayırlı olsun iyi isim filan hoop nagatomo geldi.
Vallahi billahi rahmetli dönemine döndük 360 derece
Biz fellainiyi beklerken kapıdan içeri nagatomo girdi.
Efendim küçük kardeşlerimiz bilmez bu inamoto alındığında tabi 90 koca gün vogel gelicek gelicek milanla anlaşıldı bugün indi yarın geldi derken hoop inamoto alındı ingiltere 2.liginden
Dönemin hocası gerets efsane lafını etti biz vogeli beklerken kapıdan içeri inamoto girdi..!!!
belhandayı ve tudoru göklere çıkaran bi adamı pek de önemseyemiyorum.@ukarakullukcu
5 dk.5 dakika önce
Nagatomo'nun sol bek oynayarak asist yaptığı son lig maçı Şubat 2013'teki Milan derbisi... Hücuma katkı konusunda beklentilerin gerçekçi olması bakımından önemli.
Bilen bilir, benim çok tuttuğum bir oyuncu değil ama kısa süreli bir çözüm getirse kafi. Nagatomo'nun defansif zaafiyet yaratacağını sanmıyorum ama 'idare etmekten' fazlasını beklemek üzer. Belli ki hedef sezon sonu Asamoah.
Adamın hayalinde depay var ama sol beko carole . Ne diyeyim görüşün işte saygı duymak lazımmuslera
mariano maicon denayer carole
fernandao
garry belhanda feghouili mempis depay (lyon yedek kiralık alalım)
gomis
muslera
mariano maicon denayer carole
fernandao
garry belhanda feghouili mempis depay (lyon yedek kiralık alalım)
gomis
Adamın hayalinde depay var ama sol beko carole . Ne diyeyim görüşün işte saygı duymak lazım
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bazı maçlarda galiba bu şekilde oynayacağız
Fernando
Garry Feghouli Belhanda Yasin
Gomis
Çok çok yumuşak kadro olsada içerideki maçlarda kilidi açmak için makul