Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Japon ların motor ömrü uzun olur. 2 milyon km gider derler. Sağlam olur derler. Ama tasarım,konfor ve yumuşaklık bakımından biraz geridirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He wasnt playing much but whenever he played this season he looked way better than Santon and Dalbert, who hasnt been given enough chances tbh. I wouldn’t sacrifice our most experienced, best performing LB for 1m, which I dont doubt we’ll have any use of it since we are only 2 days away from the end of the mercato.*
Fernando'nun nasıl dönceği belli değil,form falan Mbia imkan varsa acil getirilsin o kadar da defansif değil bu adam kafayla falan çakar 1-2 tanede
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi zaten yav hücumdan top çıkaran sağ sola kayan ön liberoydu, ndaye'den daha tekniktir tek eksiği ndaye gibi çılgın koşusu yok ndaye gibi deli danalar gibi koşacak adam çelside oynuyo zatenayağı iyi diye hatırlıyorum ben sevilladan iyi kötü pas mas verebiliyordu. Ama koşu performansı çok düşmüştür çinde.
Türk Telekom Bam Bam Taktiği
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando
Rodrigues - Feghouli - Belhanda - Yasin
Gomis
Türk Telekom Bam Bam Taktiği
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando
Rodrigues - Feghouli - Belhanda - Yasin
Gomis
Biraz ağladık gitmesi daha hayırlı oldu gibiNdiaye aynı şut ve pas performansını EPL’de devam ettirirse teneke bağlarlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapma pukiortasaha almazsak benim beklentim kalmaz GS maçlarına da ilgim düşer yani net. Enayi değiliz selçuğu izleyecek kadar.