Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Japon ların motor ömrü uzun olur. 2 milyon km gider derler. Sağlam olur derler. Ama tasarım,konfor ve yumuşaklık bakımından biraz geridirler.

Deli gönlüm aktı gitti engine
Çok boyandım çok çiçekler rengine
Bir Mahsuni demiş oldum kendime
Olmaz olsun atamadım beni beni
Ben beni kendimi canımı özümü...

nagatomo sezon sonuna kadar idare eder

normalde 30u geçmiş oyuncuların gelmesini istemem ama geçici olarak fazla sorun olmaz. Nagatomo Lato Carole ve Linnesden daha iyi bir performans ortaya koyar büyük ihtimalle.

Fernando'nun nasıl dönceği belli değil,form falan Mbia imkan varsa acil getirilsin o kadar da defansif değil bu adam kafayla falan çakar 1-2 tanede

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk Telekom Bam Bam Taktiği

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando
Rodrigues - Feghouli - Belhanda - Yasin
Gomis

1 inter taraftarı

He wasnt playing much but whenever he played this season he looked way better than Santon and Dalbert, who hasnt been given enough chances tbh. I wouldn’t sacrifice our most experienced, best performing LB for 1m, which I dont doubt we’ll have any use of it since we are only 2 days away from the end of the mercato.*

Gençlerbirliğindeki Diallo'yu alalım Ndiaye'nin kopyası oyun teknik hız dripling tarz stil ve güç olarak..

Fernando'nun nasıl dönceği belli değil,form falan Mbia imkan varsa acil getirilsin o kadar da defansif değil bu adam kafayla falan çakar 1-2 tanede

ayağı iyi diye hatırlıyorum ben sevilladan iyi kötü pas mas verebiliyordu. Ama koşu performansı çok düşmüştür çinde.

______________________Muslera/Carrasso_________________________
Mariano/Linnes____Maicon/Koray___Denayer/Serdar____Nagatomo/Hakan
________________Fernando/Donk____Selçuk/Tolga__________________
____Feghouli/Sinan_________Belhanda__________Rodrigues/Yasin_____
________________________Gomis/Eren____________________________

O kadarda kötü değil yaw

ayağı iyi diye hatırlıyorum ben sevilladan iyi kötü pas mas verebiliyordu. Ama koşu performansı çok düşmüştür çinde.
İyi zaten yav hücumdan top çıkaran sağ sola kayan ön liberoydu, ndaye'den daha tekniktir tek eksiği ndaye gibi çılgın koşusu yok ndaye gibi deli danalar gibi koşacak adam çelside oynuyo zaten

@mattsandoz1

Have been told that Stoke City could now complete Badou N'Diaye's £15m transfer from Galatasaray this evening.
Going backwards and forwards this one.
It appears that Stoke are confident of wrapping this one up.
#bbcfootball

Stoke Badou Ndiaye'nin transferini bu aksam bitirebilirmis.

AliNaciKucuk

Lato'nun performansı ortada
Fatih hoca maksimum verim almaya çalışıyor
Ancak her maç 'sol bek' ihtiyacını gözler önüne seriyor
G.Saray'ın sorunları, süre handikapı ortadayken
Nagatomo'yu tartışmanın anlamı yok
Kiralık, riski minimum bir hamle
Hayırlı olsun deyip destek olunmalı

Transfer Saatleriiiiiiiiii

Hazır mıyız Çocuklaaaarrr

Orta saha sart, bir cok menajer onerisi vardir su an masada, umarim dogru bir secim yaparlar ve iyi bir b2b alinir, alinmazsa isimiz Selcuk ve Tolga ile yas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt