Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okadar iyi oynamadi ndiyaye abartmayalim enerjikti amenna ama 1 gol 2assistmi 3mü herneyse unutmayinki 1tanede kirmizi bile yedi bence iyi kekledik hayirli olsun hayrimiza ha severmiydim evet ama baska seyler daha agir basti ayrica yerini doldurruz merak etmeyin en önemlisi melo mevkisiydi yillardir cektik onun yerine sonunda fernando geldi o gitseydi ozaman sikinti yasardik ama 8nr rahat bulunur

Gençlerbirliğinden Diallo'yu alalım. 28 yaşına girmiş daha yeni. Ndiaye ile aynı yaşta. Herşeyiyle aynı... Hatta daha oturaklı bi arkadaş. Alalım direk..

DUzypzLW4AcMzid

DUzfrjEXcAYa0Al

+ Sunderland'den Didier Ndong'u kiraliyorlar

Capoue'yi bize versinler.

Biraz ağladık gitmesi daha hayırlı oldu gibi

abv juve

Yerine daha iyisini aldık da benim mi haberim yok?...

Ndiaye' nin bu fiyata gitmesi doğru bir hamle; takıma kattığı enerjinin yanında belli defoları da vardı bizde oynatıldığı mevki için ama kiralık da olsa ille birisi alınmalıydı oraya...

Polyannacılık yapmak isteyen yapsın tabi; Selçukumuz hayatının futbolunu oynayacak ne de olsa!...

Yerine daha iyisini aldık da benim mi haberim yok?...

Ndiaye' nin bu fiyata gitmesi doğru bir hamle; takıma kattığı enerjinin yanında belli defoları da vardı bizde oynatıldığı mevki için ama kiralık da olsa ille birisi alınmalıydı oraya...

Polyannacılık yapmak isteyen yapsın tabi; Selçukumuz hayatının futbolunu oynayacak ne de olsa!...
Selçuk oynayacağını sanmıyorum artık deli gibi oynayacağımızı sanmıyorum
Terim topu ileriye şişirip gomis in topu tutmasi ile yerleşik hücuma geçecektir

abv juve

Nagamoto işimizi görür son Gün transferi anca bu kadar olur

abv juve

Son zamanlarda adı geçenler arasından net Holebas'ı tercih ederdim. Gelse yarım sezon Mariano ile sağlı sollu takımı ihya ederlerdi. Transferin detaylarını bilemiyorum tabi. Belki gelmek istemedi, belki şartları bize fazla geldi. Nagatomo gelecek gibi gözüküyor şimdi. Son gün artık fazla seçenek olduğunu da düşünmüyorum. Lato ile koridor olan sol kanadı toparlar. Sezon sonuna kadar defansif olarak sırıtmaması kafi. Başka bir beklentim yok zira uçup kaçacak bir oyuncu değil.

transfertransfertransfertransfertransfertransfertransfertransfer

Türkiye'de transfer dönemi 26, İngiltere'de ise 28 saat sonra sona erecek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt