Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
latovlevici'nin sözlesmesi uzadi uzayacak. bunu engellemek icin derhal oyuncu lazimdi.

hoca belli ki linnes'i de sevmiyor. nagatomo japon sabri olsa da malum heriften daha kötü olmaz.

sezon sonu artik tarik lato hakan carole cavanda ve nagatomo gönderilip 1'i yerli olmak üzere toplam 2 sol bek alinir diye düsünüyorum

duruma göre linnes bile yollanabilir, teklif gelmesi lazim tabiki. söyle 4-5 milyona göndersek iyi olurdu. bizde oynatmiyorlar nede olsa.

nasil bir kadro planlamasina sahipsek artik elimizde bir sürü oyuncu olmasina ragmen gercek anlamda katki yapmiyor cogu.

Yahu arkadas koskoca Galatasaray bu kadar mı kotu transfer yapar??
1- Adam ufak tefek biri.. Fizik yok, boy, pos yok..
2- 2013 den beri golu yok, asisti yok..
3- Bu adama kiralama parası + ucret vereceğiz..

Yuhhh be.. Vallahi FT transfer işini bilmiyor, billahi bilmiyor.. Bu Japon Inamato gibi bizi kekleyip gidecek.. Olan paraya olacak.. Insallah sampiyonluga mal olmaz.

Orta saha almazsak şampiyonluk hikaye zaten

Elzem bir şekilde ya dribbling yetenekli ya da top saklayıp pas becerisi yüksek bir orta saha lazım. Defanstan çıkarken direk kanatlara inmek zorunda kalıyoruz, çoğu takım rahatlıkla buna önlem alabilir. Ndiayenin iyi izlenim bırakması biraz da ani dönüşleriyle hızlı ileri çıkışlarıydı ki statik merkez ortasahalardan bıkmış bizlere ilaç gibi gelmişti.

HTC Desire 830 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nagatomo yazın Dünya Kupası'nda oynayacak, sürekli oynamak istediği için böyle bir tercih yapmıştır.

Şaka maka 101 kez milli takım forması giymiş.

Guarin neden oynamamış Çin'de?

İnterin bu sene bir kaç maçını izledim bence iyi futbolcu. ve göreceksiniz ilk maçında asisti var..

8 senedir seriA da bayada 11 çıkmış istikrarlı savunma bilmeyen adamı bunca yıl o kadar hoca neden oynatsın ben önyargılı değilim çok hayırlısı bakalım..

Defans ile forvet arasında top taşıyabilecek bir oyuncu ihtiyacımız var . Bakalım son 24 saatte neler olacak

nagatomoya herkes olumlu bakiyorda ndiaye kalsaydi iyidi.
imbula ne yapiyor :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt