Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[IGM] 3A597118-BF88-4E5C-B9D5-3E07E087B0AD.webp[/IGM]
Aubameyang Arsenal’de

Ya arkadaş tolganin neyi eksik ben sizi anlamiyorun rekabet için bir orta saha alınırsa ıyi olur ama tolga da saha da basmadığı yeri çocuğun son maçta gayet iyidi tolganin uzerinde durulursa oda Ndiaye gibi 10 milton e üstüne rahat satılır..

Ya arkadaş tolganin neyi eksik ben sizi anlamiyorun rekabet için bir orta saha alınırsa ıyi olur ama tolga da saha da basmadığı yeri çocuğun son maçta gayet iyidi tolganin uzerinde durulursa oda Ndiaye gibi 10 milton e üstüne rahat satılır..

tolga cok sakar ya, hep yanlis isler yapiyor ama top calmasi okadar kötü degil.
yetersiz oldugu icin ancak alternatif olur yani ilk 11 degil.

Hocam ben Fernandaoya çok güveniyorum.Ndiaye gidince daha hücuma dönuk oynayacaktır.selçuk tolga donk fernandao idare ederiz sanki.FT hatırlarsan necatiyi almıştı şampiyon olmuştuk.Ne goller atmıştı şapkadan tavşan çıkartmıştı.böyle iş yapacak kritik puanlar getirecek bir adama ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
tamamda eksik bölgeye oyuncu alinir su an en acil pozisyon ndiaye giderse orta saha olacak.

sakat kardeşim müzmin sakat...

Guarin,M’Vila,L.Diarra vs hepsi cuk diye oturur ama ikisi gitti biri de pahalıdır.

Hocam ben Fernandaoya çok güveniyorum.Ndiaye gidince daha hücuma dönuk oynayacaktır.selçuk tolga donk fernandao idare ederiz sanki.FT hatırlarsan necatiyi almıştı şampiyon olmuştuk.Ne goller atmıştı şapkadan tavşan çıkartmıştı.böyle iş yapacak kritik puanlar getirecek bir adama ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
Fernando o, Fernando.

yaniliyorsun 2 sene zaten idare ediyordu selcuk tolga sonuc ortada.
ndiaye gibi adam sart. tolga ancak yedek olur.
fernando desen tam önlibero.
oraya iki yönlü orta saha sart.

cok zor transfer, bana sorsan ndiaye bile yetersiz o pozisyonda.

ikiside aynı bokun laciverti aslında cünkü tolga daha iyi olsa bile 4 mac üst üste cıkaramayan müzmin sakat bir adam 2 mac sonra tolgayı revirde buluruz

Katılmıyorum. Tolga bizde oynayan Türk değil Bjk’de oynayan bir Fransız falan olsaydı; Kral ilan ederlerdi.

Basın bizim oyuncuları havaya girmememiz için çok konuşmamaya çalılıyor ve tam aksine Beşiktaşlıları da şişiriyor. Bizim taraftar da bundan etkileniyor.Tolga geldiğinde basın maaşı üzerinden kötülemeye başladı mesela taraftarı kullanıyorlar.

Tolga’nın sakatlık sorunu kronikleşti artık her ilkyarı son kısmı ama asla kötü bi adam değil. Geçen sene iyi başladı takım bocalayınca o da saldı. Çok şişirdikleri Atiba Tolga’nın bu sene attığı gollerin yarısını en formda döneminde idmanda bile atamaz keza Osmanlı maçında ilk golden önceki aşırtma pası da. Taraftar oyuncu kazanmaktan çok yeme amaçlı.

Son düzenleme:
15 maç var iç sahada rakibi taraftarla boğarız.Tek fernando oynar gerekirse..ben sol önü tercih ederim.Keşke 2 adam alsak hocam dediğin gibi olsa.
yaniliyorsun 2 sene zaten idare ediyordu selcuk tolga sonuc ortada.
ndiaye gibi adam sart. tolga ancak yedek olur.
fernando desen tam önlibero.
oraya iki yönlü orta saha sart.

cok zor transfer, bana sorsan ndiaye bile yetersiz o pozisyonda.

Yuto Nagatomo will undergo a medical with Galatasaray tomorrow and seal the six-month loan from Inter.

The 31-year-old Japan international has a contract with Inter until June 2019.

According to multiple sources including Sky Sport Italia and Mediaset Premium, Nagatomo will fly out to Istanbul for his medical on transfer deadline day.

Despite reports of an option to buy for €7-8m, it seems this will be a dry loan for six months only.

Satin alma opsiyonu yokmus. 6 ay kiralik oynadiktan sonra Inter'e geri donuyor.

15 maç var iç sahada rakibi taraftarla boğarız.Tek fernando oynar gerekirse..ben sol önü tercih ederim.Keşke 2 adam alsak hocam dediğin gibi olsa.

Şu aşamada sol ön alırsan Feg ya da Rodriyi kesmek zorunda kalırsın. Ben daha hücumda tıkandığımız bir maç görmedim ama ortasaha Ndiaye varken bile bir değişikti. Oraya komple çift yönlü bir ortasaha şart. Poko gelseydi o da yedek olabilirdi anca.

Manuel Fernandes veya Delaney stilinde oyuncu şart.

2011 yazında ersan gülüm için aglayanlar vardı forumda.krasic fenere geldiğinde 15 sayfa konusuldu hey gidi hey

Bazı maç olur tolga oynat bazı maç okur selcuk oynar bazı maç olur Feghouli 10 numara oynar Belhanda orta saha geçer kötü oldu Ndiaye gitmesi ancan ıyi para ya gitti yapacak birşey yok

Şu sivası bi geçsek sonrasında hem fernando döner hemde kadıköye kadar seri yapacağımız maçlar var inanılmaz önemli yav vala düşünüp duruyorum şu maçı kafamda acayip büyüttüm.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt