Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011 yazında ersan gülüm için aglayanlar vardı forumda.krasic fenere geldiğinde 15 sayfa konusuldu hey gidi hey

Sergen onların hepsi Tolga bjk ya da fenerde olsa “bizim komisyoncular anca yurt içinden adam alsınlar , bak mis gibi Tolga vardı fiko çatır çatır alıyo “ yazarlardı.

Yuto Nagatomo will undergo a medical with Galatasaray tomorrow and seal the six-month loan from Inter.

The 31-year-old Japan international has a contract with Inter until June 2019.

According to multiple sources including Sky Sport Italia and Mediaset Premium, Nagatomo will fly out to Istanbul for his medical on transfer deadline day.

Despite reports of an option to buy for €7-8m, it seems this will be a dry loan for six months only.

Satin alma opsiyonu yokmus. 6 ay kiralik oynadiktan sonra Inter'e geri donuyor.
7 8 milyon ne oradaki ?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 ay sonra geri döner Inter'e bizde Asamoah'yi bonservissiz aliriz.

Aslinda simdiden gizli ön protokol imzalanmasi gerekir.

Nagatomo'dan beklentilerin yüksek olmaması iyi bir şey. Genelde kötü yorumlar yapılmış fakat İtalya liginde bidon seçilen adamın bizde efsane olduğunu da unutmamak gerek. Bir de Lato'nun sol bek oynadığını göz önüne alırsak çok da kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum.

Beni korkutan Feg yasin ve rodri bu performansı devam ettirebilecek mi?Gomis sakatlansa ne oluruz düşünmesi bile kötü.Erene hiç güvenmiyorum.Gomisin yoklugunda forvette oynayabilen bir sol ön fena olmazdı.FT de bence aynı şeyi düşünüyordu aşkın ateşin yazdıgı gibi.Adamın bütün planları altüst oldu.Ben fernandao ve hatta adam olmuş bir belhandanın o bölgede başarılı olacagına inanıyorum.
Şu aşamada sol ön alırsan Feg ya da Rodriyi kesmek zorunda kalırsın. Ben daha hücumda tıkandığımız bir maç görmedim ama ortasaha Ndiaye varken bile bir değişikti. Oraya komple çift yönlü bir ortasaha şart. Poko gelseydi o da yedek olabilirdi anca.

Manuel Fernandes veya Delaney stilinde oyuncu şart.

Sky SportOnaylanmış hesap @SkySport 12 dk.
#UltimOra #Inter
203c.png

#Nagatomo al #Galatasaray
Domani il giocatore in Turchia per le visite
#SkyCalciomercato

tweetin altındaki yorumlar korkuttu :D

birisi şu gifi atmış

Asamoah şimdi gelmediyse sene sonu hiç gelmez , boşa hayal kurmayın bence. Juve’den ayrılacak olsa bile bize bırakmazlar. O gemi bu yaz kalktı.

Umarim Fatih hoca Selcuku ilk onbirde görmüyordu transfer yapilmazsa. Adam resmen ölmüs ya... Osmanlispora karsi sergiledi performans resmen reziilikdi. Ikili mücadeleden kacan, topu tasiyan rakipe birsey yapmadan izleyen ve pres yapmayin düsünen profesyonel oyuncu hayatimda görmedim. Tolga tek care olur ve o sakatlanirsa ikinci takimdan birini sürerim ilk on bire ama Selcuku oynatmam ben hoca olsam.

Keske Güney Amerikadan Taffarel bir adami önersede satin alma opsiyonuyla kiralaya bilsek.

okaka isimli bir Forvetin Türkiyede tutmamasi mümkün degil

Asamoah şimdi gelmediyse sene sonu hiç gelmez , boşa hayal kurmayın bence. Juve’den ayrılacak olsa bile bize bırakmazlar. O gemi bu yaz kalktı.
Şimdi nasıl geliyor onu anlamadım juve bayern gibi gerçekten büyük klupler işini şansa bırakmaz
Gittiğimiz bütün solbekler 6 aylık kontrat teklif edildi evra holebas ikiside 1.5 yıllık mukavele istedi
Bu bağlamda nagamoto dünya kupası ıçin 6 ayı kabul etti
Benim şahsi fikrim menajerinin açıklamaları italyan kaynaklar asamoah in sezon sonu bize dahil olacağı

abv juve

Beni korkutan Feg yasin ve rodri bu performansı devam ettirebilecek mi?Gomis sakatlansa ne oluruz düşünmesi bile kötü.Erene hiç güvenmiyorum.Gomisin yoklugunda forvette oynayabilen bir sol ön fena olmazdı.FT de bence aynı şeyi düşünüyordu aşkın ateşin yazdıgı gibi.Adamın bütün planları altüst oldu.Ben fernandao ve hatta adam olmuş bir belhandanın o bölgede başarılı olacagına inanıyorum.

Aşkın Ateş dediğiniz arkadaş 4-5 senedir buralarda. Aradan 4’e yakın yönetim geçti sallama çizgisini asla bozmadı. Kimse de sormuyor kaçar tane yönetim geçti nerden geliyor bu bilgi diye :D

He verdiği bilgiler de ordan burda çıkan haberleri duyumcu ağzına çevirip paylaşmak. Boşuna zaman kaybetmeyin derim.

Hoca muhakkak Podolski tarzı bi adam istiyordu ama şuan o iş ortasahaya döndü. Çok lazım olursa Sinan Gümüş’ün üstüne gidecek gene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt