Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan gümüşe kaldıysa işimiz hiç konuşmayalım.orta sahada fernando elde 1 yanına selcuk tolga belhanda biriyle illaki dolduracaktır.Buradaki herkes biliyor ki feg istenen performansta değil.Yasin ne yapar bilmiyoruz Gomis sakatlanırsa yada cezalı olursa eren veya Sinan gümüşe güvenirsek şampiyonluk gitmiştir..Benim ki sadece fikir ben Gomisin olmadıgı zamanlarda forvet oynayabilecek bir sol ön transferini tercih ederim.
Aşkın Ateş dediğiniz arkadaş 4-5 senedir buralarda. Aradan 4’e yakın yönetim geçti sallama çizgisini asla bozmadı. Kimse de sormuyor kaçar tane yönetim geçti nerden geliyor bu bilgi diye :D

He verdiği bilgiler de ordan burda çıkan haberleri duyumcu ağzına çevirip paylaşmak. Boşuna zaman kaybetmeyin derim.

Hoca muhakkak Podolski tarzı bi adam istiyordu ama şuan o iş ortasahaya döndü. Çok lazım olursa Sinan Gümüş’ün üstüne gidecek gene.

İyi adam da bize orta saha lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan okakayı görüyolar ıssac succesi görmüyolar ne iş ya

Hocanın Kafada 4-4-2 mi var lan acaba

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Feghouli Fernando Belhanda Garry
Gomis XXXX (A.Musa cuk giderdi buraya)

Son düzenleme:
DU0XWtMXkAIq4qk

Okaka ağır bi adam gomis varken gereksiz illa forvet alacaklarsa hızlı bi adam alsınlar

Bu Okaka’ya Premier Ligin Emenikesi gözüyle bakıyorlar biraz ama sağlam topçu.

capoue--succes ve okaka please

İsaac Succes vardı Watford’da duruyor mu hala?

Okaka hafifden hizli ve top tuta bilen Target Man degilmi? Bize öyle biri lazim mi? Onu alacaklarina gidip bir orta saha oyuncusu getirsinler.

ay an itibari ile aslana geçti,tutulma basladı.okaka gelir büyük ihitmal

okaka ile gomis parçalar yahu yanyana hayali bile dehşet

Hayvan gibi bir adam . Yaw bir de merak ettiğim bu millet her futbolcuyu tanıyor. Ya muhteşem diyor ya çöp. Arkadaş herkes watford, inter , stoke vs 24 saat bunları mi izliyor anlamadım ki . Çok cahil hissettim kendimi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt