Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Fernando-Ndiaye-Tolga çıktığımız maçlardaki kadar olmaz hiç değilse adamın tarzı bu ya herro ya merro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nagatomo'dan beklentilerin yüksek olmaması iyi bir şey. Genelde kötü yorumlar yapılmış fakat İtalya liginde bidon seçilen adamın bizde efsane olduğunu da unutmamak gerek. Bir de Lato'nun sol bek oynadığını göz önüne alırsak çok da kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum.
gelebilir biraz wagner love tarzı hızlı bir oyuncuya benziyo beğendim ama ndiaye gibi adam lazım bunu söylerken bile üzülüyorumOkaka Gomisi tamamlayacak bir tipte forvete benziyor hocanın kafasındaki planı çözdüm gelsin
Birgun GS yonetimine falan girersem es keza , cidden seni arayip bulacagim.ulan okakayı görüyolar ıssac succesi görmüyolar ne iş ya
Fernando-Ndiaye-Tolga çıktığımız maçlardaki kadar olmaz hiç değilse adamın tarzı bu ya herro ya merro
Stoper ortasaha solbek 10 numara yok.Belhanda out Tolga in gideri var yine :/
Linnes Norvec milli takiminda DOS olarak oyniyor zaten.
Orda denesek fena olmaz gibi.
ulan hoca rieradan verim aldı solbekte,aydın yılmazdan verim aldı.belhandayı da adam eder ya 8 numara olur belus