Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo'dan beklentilerin yüksek olmaması iyi bir şey. Genelde kötü yorumlar yapılmış fakat İtalya liginde bidon seçilen adamın bizde efsane olduğunu da unutmamak gerek. Bir de Lato'nun sol bek oynadığını göz önüne alırsak çok da kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum.

bidon olayı bizde yanlış anlaşılıyor. beklenti yüksek olan iyi futbolcular arasında seçim yapılıyor. yani ligin en kötü futbolcusu seçilmiyor. orada ironi var. Rivaldo, Adriano, Vieri hatta Quaresma gibi bir çok futbolcu altın bidon seçildi.

Ok aka o kaka geldi mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda merkez orta saha olarak düşünülüyorsa facia olur. Badou gibi çıkamıyor üstelik top kaptırmaya çok müsait bir yapısı var. Zorluk derecesi yüksek maçlarda bariz eziliriz orta sahada.

Okaka Gomisi tamamlayacak bir tipte forvete benziyor hocanın kafasındaki planı çözdüm gelsin

Okaka daha çok Demba Ba'ya benziyor, iyi de top saklıyor ama bize net orta saha lazımdı, nasıl olacak bilmiyorum.

Ramirese çok yatırım yapıldı biliyorum ama gelme ihtimali ufacıktamı yok 6 aylığına gelse opsiyonlu fernando ile mükemmel olurdu

Linnes Norvec milli takiminda DOS olarak oyniyor zaten.

Orda denesek fena olmaz gibi.

7QOnfu.jpg

Ortasahada transferi olmamasının sebebi bir telefon görüşmesi olabilir mi?

-Ozan sözleşme feshi olayı duydum? Doğruysa kimseye söz verme seni ben alıcam , bizim takımda çok daha iyi yerlere geleceksin.

Okaka Gomisi tamamlayacak bir tipte forvete benziyor hocanın kafasındaki planı çözdüm gelsin
gelebilir biraz wagner love tarzı hızlı bir oyuncuya benziyo beğendim ama ndiaye gibi adam lazım bunu söylerken bile üzülüyorum

ulan okakayı görüyolar ıssac succesi görmüyolar ne iş ya
Birgun GS yonetimine falan girersem es keza , cidden seni arayip bulacagim.

O lanet scout ekibini gozunun onunde islatip hortumla dovecegim.

Sonra bu guzide gorevi sana takdim edecegim.

Olur mu olur ? 25-30 seneye neler degisir neler

Yatirim tavsiyesidir.

Su utkucan mi nedir ne ise yarar hala bilmiyorum. Afrikali 3tane siyahi oneremedin be. Sapik herif.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt