Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.253
Londra -watford arasi 33 km okaka icin olabilir. Aklima sissoko geldi ama cok zor.
Okaka deyince benim de aklıma Jancker geldi taa kaç sene öncesinden.. gece gece..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Londra -watford arasi 33 km okaka icin olabilir. Aklima sissoko geldi ama cok zor.
Saka yapiyorsun herhalde, son macta yine dokulmeye basladi erkenden oyundan alindi.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Buyuk takimlar kapar onu cok yakin zamanda.
Hic guzel bir transfer donemi olmadi zaten bizim icin.hiç muhattap olamadık transfer adına bu dönem :/üzgünüm
denayer 8 numara oynasın bari.çalım yeteneği ve ayagı iyi nasıl olsa
Saka yapiyorsun herhalde, son macta yine dokulmeye basladi erkenden oyundan alindi.
Brezilya Ligi Mayis'ta baslayacak. Cin Ligi de Mart'ta basliyor ama oradan kacmanin yollarini arayan oyuncular da elbette oluyor. Hernanes, Gudelj, Guarin, Ramires ve Witsel gibi 5 tane kaliteli orta saha orada suan. Brezilya ligi ekipleri nedense garip garip maclar oynuyor, eminim seviyesi daha yüksek maclar oynamak ister bazi oyuncular.
Hernanesi laziodayken almaya cok yakinlasmistik.Brezilya Ligi Mayis'ta baslayacak. Cin Ligi de Mart'ta basliyor ama oradan kacmanin yollarini arayan oyuncular da elbette oluyor. Hernanes, Gudelj, Guarin, Ramires ve Witsel gibi 5 tane kaliteli orta saha orada suan. Brezilya ligi ekipleri nedense garip garip maclar oynuyor, eminim seviyesi daha yüksek maclar oynamak ister bazi oyuncular.
Sizce Tolga sakatlanirsa bizim Denayer ön libero olarak is yapabilirmi? Gecen sezon zaten Sunderlande yaptigi macinin yarisini defansin önünde oynuyordu.
Ben Selçuk’tan umutluyum nedense . Geçen sene çok güçsüzdü . Bu sene iyi antrenman yaparsa iyi işler yapacaktır .
sakatlık veya kondisyon eksikliği olabilir belki . Ben Selçuk’un Fatih Hocanın yüzünü kara çıkarmayacağını düşünüyorumSelçuk’da biraz değişim olduğunu düşünüyordum bende ama son maç o kadar rezil oynadı ki tüm fikrim değişti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi