Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka yapiyorsun herhalde, son macta yine dokulmeye basladi erkenden oyundan alindi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Buyuk takimlar kapar onu cok yakin zamanda.

hiç muhattap olamadık transfer adına bu dönem :/üzgünüm

Brezilya Ligi Mayis'ta baslayacak. Cin Ligi de Mart'ta basliyor ama oradan kacmanin yollarini arayan oyuncular da elbette oluyor. Hernanes, Gudelj, Guarin, Ramires ve Witsel gibi 5 tane kaliteli orta saha orada suan. Brezilya ligi ekipleri nedense garip garip maclar oynuyor, eminim seviyesi daha yüksek maclar oynamak ister bazi oyuncular.

denayer 8 numara oynasın bari.çalım yeteneği ve ayagı iyi nasıl olsa

rO87Pz.jpg

Selçuk’da biraz değişim olduğunu düşünüyordum bende ama son maç o kadar rezil oynadı ki tüm fikrim değişti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saka yapiyorsun herhalde, son macta yine dokulmeye basladi erkenden oyundan alindi.

Terim'in Selcuk'u falan kazanmamiz lazim gibisinden ettigi sacma sapan laflar da artik tozlu sayfalardaki yerini almistir umarim. Iki mactir oyundan aliniyor. En fazla yarim saatlik topcu ama fizigi resmen sifir.

Brezilya Ligi Mayis'ta baslayacak. Cin Ligi de Mart'ta basliyor ama oradan kacmanin yollarini arayan oyuncular da elbette oluyor. Hernanes, Gudelj, Guarin, Ramires ve Witsel gibi 5 tane kaliteli orta saha orada suan. Brezilya ligi ekipleri nedense garip garip maclar oynuyor, eminim seviyesi daha yüksek maclar oynamak ister bazi oyuncular.

Rusya ligi’de Mart’ta başlıyor.

Selçuktan medet umulmaz renktaşlar, futbol bırakmış onu artık.. D.Orta saha şart.

Okaka'yi Anderlecht döneminden hatirliyorum gomis-okaka ikilisi nasil olur bilemem ama okaka Türkiye liginde is yapar

Ben Selçuk’tan umutluyum nedense . Geçen sene çok güçsüzdü . Bu sene iyi antrenman yaparsa iyi işler yapacaktır .

Hernanesi laziodayken almaya cok yakinlasmistik.
En cok isteyenlerden biriydim o donemlerde.
Hergun youtubedan video atiyordum nobete.
Gelmemesine cok uzulmustum.
Son durumu nasildir acaba

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okaka gelse bile Lato ya da Carrasso yollaması var. O iş nasıl olacak bakalım.

Çarşamba ya da perşembe günü Uefa’ya borçsuzluk belgesi yollamamız lazımmış galiba öyle birşey duydum.

BİLGİ | Yohan Mollo, #Fulham ile olan kontratını feshetti. An itibariyle boşta.

lato yada carrasso gitmeden 2.yabancıyı alamayız.

Sizce Tolga sakatlanirsa bizim Denayer ön libero olarak is yapabilirmi? Gecen sezon zaten Sunderlande yaptigi macinin yarisini defansin önünde oynuyordu.

Tolga yine agir sakatlanirsa dükkani kapatin. Fernando sakatlanirsa tam sicariz

Ben Selçuk’tan umutluyum nedense . Geçen sene çok güçsüzdü . Bu sene iyi antrenman yaparsa iyi işler yapacaktır .

Sivas’ı geçersek aman aman zor deplasmanımız yok Kadıköy hariç düşe kalka ilerleriz bi sakatlık çıkmazsa. Ama büyük maçlarda Selçukla zor.

Selçuk’da biraz değişim olduğunu düşünüyordum bende ama son maç o kadar rezil oynadı ki tüm fikrim değişti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sakatlık veya kondisyon eksikliği olabilir belki . Ben Selçuk’un Fatih Hocanın yüzünü kara çıkarmayacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt