Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunların da durumu vahim ha.

dd3ae3fc579cc743b60fd97d585dda1b.jpg

sent via GSC

Acele İşe Şeytan Karışır

Hem acele, düşünülmeden yapılmış hareket hem de taraftarın, arkadaşlarının gönlünü al giderken. Yanında olmuşlar, beraber demek vermişler seninle. Sonrasında da yanında olsunlar, desteklesinler seni. Salak herif böyle davranarak düşman kazanıp gideceğini düşünemiyor.

David Ornstein
BBC Sport

Swansea have now agreed a deal with West Ham to re-sign striker Andre Ayew for £18m-£20m.
The deal isn't complete yet but it is moving forward.

Orta saha almamak bu takıma içeriden yapılan bir düşmanlık olarak görürüm. Net.
Arkadaşlar artık kalmış beş buçuk saat, ne transferi bekliyorsunuz? Öğlen okaka yetişmedi şimdi başkası mı yetişecek? Ha gider musa'yi alırsın ona bir şey diyemem ama dışarıdan alamazsın. Dua edelim de ndiaye kalsın, beceriksiz yeni yönetim orta saha falan almadi işte . Son güne bırakırsan alacagin varsa da alamazsın ki bunların da isini geldi işte

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye : abi ben anlamıyore, ben milli takım oynamamışe İngiltere gidemiyore

Stoke ile ön protokol yapalım sezon sonu için kiralama işi mantıksız olur adamlar belki küme düşüp almayacaklar sezon sonu

Arkadaşlar artık kalmış beş buçuk saat, ne transferi bekliyorsunuz? Öğlen okaka yetişmedi şimdi başkası mı yetişecek? Ha gider musa'yi alırsın ona bir şey diyemem ama dışarıdan alamazsın. Dua edelim de ndiaye kalsın, beceriksiz yeni yönetim orta saha falan almadi işte . Son güne bırakırsan alacagin varsa da alamazsın ki bunların da isini geldi işte

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer bu sene sportif başarı gelmezse yönetimin ömrü uzun olmaz bunu biliyorlardır herhalde. Öyle umuyorum. Alacaklardır inşallah, bekleyelim bakalım. Almazlarsa eleştiririz ama daha kapanmadı bakalım. Hem yönetimden bir açıklama gelmedi daha bittiğine dair. Pozitif düşünmek istiyorum ama ne olacak bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt