Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiayeyi gönderip yerine bir kiralık orta saha almamak çok çok büyük bir risk oldu. Hayırlısı artık.

Amma kafa ütülediniz be.

Haber var mi diye giriyoruz nöbete herkes agliyor. Ndiaye ye (haberler dogruysa) 12 vermeseydin, Belhanda ya 8 vermeseydin simdi paran olurdu hatta o paralarla eksik noktalara yazin bile transfer yapabilirdin. Bol kepce sallarsan böyle olur iste, ne oyuncu alabilirsin ne de oyuncu maasi ödeyebilirsin.

Neredeyse her gelene minimum 2 Milyon € yilliktan kapiyi acti Dursun denen hain. Yillik 30-40 Milyon arasi maas bütcesi ile lokum gibi takim kurarsin ama biz bol kepce savurdugumuz icin 65 Milyon altinda kalmayi zarzor beceriyoruz. Düsük maas trendi baslatacagimiza yüksek maas trendine son hiz devam ediyoruz.

Atiyorum mesela gecen sene baslasaydik, Eren Serdar Tolga transferlerinde bu adamlara düsük maas vermeye, ve elindeki mevcut yüksek maaslari oyuncularla ya ayrilmayi ya da daha düsük maastan kontrat revize etmeyi cok iyi bir baslangic olacakti. Hala ayni pislik devam ediyor.

Böyle olunca da "X bu kadar aliyor, Y gelirse tabi o da bu kadar bu kadar ister dogal olarak" laf salatasi basliyor. Atiyorum mesela Berlin de 500 bin alan Tolga ya 2 Milyon veriyorsun yahu, 4 katini veriyorsun adama. Vallah bu kadar rezilliklere ragmen bu kulübün yillardir batmamis olmasi muhtesem ötesi bir olay gercekten.

Son donemde transfer konulariyla ilgili yorumlarin son derece dogru

Ama bizlerde de hata var malesef . Biraz isim yapmis adam olunca odenen bonservis de , aldigi senelik ucret de , sozlesme suresi de onemsizlesiyor

her ne kadar o oyuncuda ayri dussek de , ilk gelen sneijder in , ilk gelen drogbanin ugruna bu maliyetlere maximum 1-2 kisi icin katlanilabilir

ama biz bol keseden 7 milyon maicon , 9 milyon belhanda , 12 ndiaye ... daha az olan gomis , mariano , fegouli ye girmiyorum bile

bu harcamalara tr deki hic bir klup dayanamaz

Korkarım ki bana Terim'in 2. gelişi olan 2002-2003 sezonu gibi bir sonla karşılaşacağız gibime geliyor. O sezonda orta saha mantar gibiydi ve Beşiktaş fark atarak şampiyon olmuştu. O sezon ezeli rakibimizden facia gibi bir skorla mağlup olmamıza rağmen o sezonda FB bizden kötüydü ve sazı alan Beşiktaş şampiyon olmuştu. Bu sene de Başakşehir;Beşiktaş biz ve Fener birbirini yerken aradan sıyrılıp şampiyon olacak gibi

hoca ndiaye yerine belhanda'yı düşünüyor olabilir, önceki takımında 8 numara oynadığı için sol bek daha az maliyetli olacağı için sol bek tercih etmiş olabilir.
Bu da bir ihtimal tabii ki, fakat bu kadar pas hatası ve top kaybı yapan bi oyuncu 8 numarada ne kadar verimli olur orası büyük soru işareti.

+1905 :hat:
Güzel ve üstünde ciddi şekilde kafa yorulması gereken bi soru. :)
Bi takımın omurgası sağlam olmadıktan sonra diğer yerlerin pek de önemi kalmıyor maalesef. Soldan artık öyle dalga geçer gibi gelemeyeceklerdir ama orta saha mevkisi sol bekten çok daha önemliydi bana göre. Bu yüzden öncelik burası olmalıydı.

ndiayenin gitmesi gayet iyi oldu cok iyi para aldık ve yönetime kızmanın anlamı yok adam resmen koşa koşa gitti bazıları burda diyor meira gibi sattık adamı
alakası yok meirayı sattık ama ndiaye bildigin kendi gitmek icin yırtındı hemde 2.kümeye düsecek takıma gitti
bence sakin düsünüyorum yarın hoca muhtemelen tüm soruların cevabını verecektir özellikle ortasaha icin

fakat isimiz artık 2 kat zor

Anlaşılan işimiz Selçuk, Donk ve Tolga'nın başkalaşım geçirmesine kaldı. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Devre arası aynı anda iki as orta sahanı biri sakatlık olmak üzere kaybediyorsun ve transfer yapmıyorsun. Şampiyon olacağız diyorsun. Görelim bakalım. Şampiyon olursak bu bir mucize olarak adlandırılır.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

23:08

KAP'sızlıktan çıldırıyorum

Korkarım ki bana Terim'in 2. gelişi olan 2002-2003 sezonu gibi bir sonla karşılaşacağız gibime geliyor. O sezonda orta saha mantar gibiydi ve Beşiktaş fark atarak şampiyon olmuştu. O sezon ezeli rakibimizden facia gibi bir skorla mağlup olmamıza rağmen o sezonda FB bizden kötüydü ve sazı alan Beşiktaş şampiyon olmuştu. Bu sene de Başakşehir;Beşiktaş biz ve Fener birbirini yerken aradan sıyrılıp şampiyon olacak gibi

fenevden bir Bok olmaz kusura bakma

kap icin kendinizi kasmayın eger resmi imzalar atıldıysa kap isterse yarın versinler cok farketmez

Amma kafa ütülediniz be.

Haber var mi diye giriyoruz nöbete herkes agliyor. Ndiaye ye (haberler dogruysa) 12 vermeseydin, Belhanda ya 8 vermeseydin simdi paran olurdu hatta o paralarla eksik noktalara yazin bile transfer yapabilirdin. Bol kepce sallarsan böyle olur iste, ne oyuncu alabilirsin ne de oyuncu maasi ödeyebilirsin.

Neredeyse her gelene minimum 2 Milyon € yilliktan kapiyi acti Dursun denen hain. Yillik 30-40 Milyon arasi maas bütcesi ile lokum gibi takim kurarsin ama biz bol kepce savurdugumuz icin 65 Milyon altinda kalmayi zarzor beceriyoruz. Düsük maas trendi baslatacagimiza yüksek maas trendine son hiz devam ediyoruz.

Atiyorum mesela gecen sene baslasaydik, Eren Serdar Tolga transferlerinde bu adamlara düsük maas vermeye, ve elindeki mevcut yüksek maasli oyuncularla ya ayrilmayi ya da daha düsük maastan kontrat revize etmeyi cok iyi bir baslangic olacakti. Hala ayni pislik devam ediyor.

Böyle olunca da "X bu kadar aliyor, Y gelirse tabi o da bu kadar bu kadar ister dogal olarak" laf salatasi basliyor. Atiyorum mesela Berlin de 500 bin alan Tolga ya 2 Milyon veriyorsun yahu, 4 katini veriyorsun adama. Vallah bu kadar rezilliklere ragmen bu kulübün yillardir batmamis olmasi muhtesem ötesi bir olay gercekten.

Bir de Riva olayi var daha. Koskoca araziyi satiyorsun nasil oyuncuya personle maas ödeyemeyecek hale gelmeyi basariyorsun sen arkadas. Cok ama cok büyük vurgunlar döndü Riva ihalesinde. Bunlarin bir bir kokulari cikacak daha siz bekleyin ve görün. Riva nin satisi kurtulusumuz olacak derken bitisimiz olacak bu gidisle.

geçen 6 ay önce mi ne internette görmüştüm higuain hariç juve ile aynı maaşı ödüyoruz futbolculara ,birde orda hayvan gibi vergi var

Öyle zaten muhtemelen. Aksi taktirde orta saha hamlesi gelirdi, gelmeliydi.

fernando gelene kadar Donk oynar onun yerine 60 dan sonra tolgayı alır , belhanda yerine de selçuk girer büyük ihtimal maçlarda 2 değişiklik fix şekilde orta sahaya gidecek

Bu da bir ihtimal tabii ki, fakat bu kadar pas hatası ve top kaybı yapan bi oyuncu 8 numarada ne kadar verimli olur orası büyük soru işareti.

Bence endini toparlamasını umuyor hoca belhanda'nın, yedek bırakması da bir mesajdı belhanda ya

Ndiaye yi cok ama cok abartiyorsunuz hala. Enerjisi ve patlama gücü disinda gayet vasat bir futbolcu, bizde de ahim sahim top oynamadi.

Bir de burada günlerdir kendilerince forumda Ndiaye yi begenmeyenler ile dalga gecen sivri zekali arkadaslar var yok Ingilizler futbolu bilmiyor da o yüzden bu kadar para veriyorlar diye.

Hayir Ingilizler futbolu biliyor ama herifler de o kadar para var ki nereye harcayacaklarini bilmiyorlar, gözleri dönmüs sekilde oyuncu aliyorlar resmen. Piyasayi da kendileri belirler hale geldi neredeyse son senelerde o yüzden bu yüksek paralar.

Ndiaye üzerinden dalga gecenler, Everton'un Cenk'e nasil 22 Milyon verdigine inanamayip bok atiyordu gecen. Tutarsizlik. Tamamen ayni kapiya cikiyor.

ndiayenin gitmesi gayet iyi oldu cok iyi para aldık ve yönetime kızmanın anlamı yok adam resmen koşa koşa gitti bazıları burda diyor meira gibi sattık adamı
alakası yok meirayı sattık ama ndiaye bildigin kendi gitmek icin yırtındı hemde 2.kümeye düsecek takıma gitti
bence sakin düsünüyorum yarın hoca muhtemelen tüm soruların cevabını verecektir özellikle ortasaha icin

fakat isimiz artık 2 kat zor
Ndiaye'nin gitme faslını ben geçtim zaten. Yalnız, böyle bi saçmalık yapacaklarını düşünmüyordum. Fernando sakat, Ndiaye'yi yolluyorsun. Yerine oyuncu almıyorsun. Ne diyeyim ben. Allah bunlara akıl, bize sabır versin.

fenevden bir Bok olmaz kusura bakma

Fener'den bir bok olmaz evet o 2002-03 te de olmamıştı zaten ama şuanda dip dibe olduğumuz için tek kulvarda yarışan belediye daha ağır basıyor bana göre. Tabi bu işin bir de siyasi yanının da etkisi olacağını düşündüğümden böyle diyorum.

güzel kardeşim burayı ağlama duvarına çevirince başkalarının sinirinin zıpladığını unutma güzel kardeşim. bi ndiaye ile ne şampiyonluk gelir ne de gider, kör ölür badem gözlü olur hesabı herkes adamı yücelttikçe yüceltti bizdeyken kimsenin okadar övdüğünü hatırlamıyorum

Ndiaye varken de adam akıllı bir 8 numara ihtiyacını bas bas bağırdık (Kendisinin 9.5 oynaması durumunda daha verimli olacağını hep söyledim, şahsi görüşümdür)...

Burada aklı başında gördüğüm hiç kimse Ndiaye gitti diye veryansın etmiyor. Orta sahaya belli standartta bir oyuncunun transfer edilememiş olmasına tepki gösteriyor olmamız sana niye bu denli dokunduysa?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt