Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Elimiz kolumuz bağlıymış yavvvv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan çok mu zordu 20 yaşında bir scout transferi yapmak orta sahaya ? En azından derdik ki zamanımız kısıtlıydı ancak bunu aldık. Fazla maliyetide olmazdı tutarsada kazanırdık. Ama yine tarihimiz en salakça hatasına düşüp içimizden halletme yoluna gittik. 2 tane gerizekalıya kaldık
Evet hem futbolcular burada vergi ödemiyor hem de inanilmaz paralar aliyorlar. Yani majör liglere göre daha cok para vermemiz normal tabi ama bir yere kadar. Biz affedersin resmen bokunu cikariyoruz. Cok para verdin mi de cok iyi futbolculara vereceksin. Her önüne gelene yüksek maas baglarsan iste böyle oyuncu maasi ödeyemez hale gelirsin sonunda.
Serdar'a Eren'e falan Bundesliga da kemiksiz 500 bin falan anca verirler. Biz de hem vergi ödemiyorlar hem de 2 Milyon € yu cebe indiriyorlar.
Var mi duyumun fouadvainqueur
Ya hakemler için dedi . Ergenler yine çarpıtmış twitterde
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haber doğruysa ve hala bu yönetime laf eden varsa niye sattık, niye almadık diye net insafsızdırGökmen Özdemir @gokmnozdmr
Galatasaray bugün Nagatomo’ya lisans çıkartabilmek için toplam 22 milyon TL olan vergi, sgk ve TFF borçlarını ödedi.
Gökmen Özdemir
@gokmnozdmr
21 sn.22 saniye önce
Daha fazla
Galatasaray bugün Nagatomo’ya lisans çıkartabilmek için toplam 22 milyon TL olan vergi, sgk ve TFF borçlarını ödedi.
Kim mesela
Var mi duyumun fouad
Gerekirse Fransa 2.ligden 1 milyon euroya getir bi genç. Önemli olan niyetin ben içimden hallederim ne. İddia ediyorum ordan getireceğin bi adamın ücreti Selçuğun maç başılarını geçmez
Ya tamam anladim bu dedigini , ama kim mesela isim olarak ?