Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vainguer idare ederdi bizi sezon sonuna kadar keşke düşünülse. Donk ve soğuktan her türlü daha iyi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortasaha rotasyonumuz
Selçuk, tolga, donk ve belhanda. Bence yetrsiz. Donk vebelhanda yedek olacaktır. Bu bölgeye takım içinden de bir alternatif bulacaktır fatih hoca. Buna mecbur. Ama koray, ama lines olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan çok mu zordu 20 yaşında bir scout transferi yapmak orta sahaya ? En azından derdik ki zamanımız kısıtlıydı ancak bunu aldık. Fazla maliyetide olmazdı tutarsada kazanırdık. Ama yine tarihimiz en salakça hatasına düşüp içimizden halletme yoluna gittik. 2 tane gerizekalıya kaldık

Kim mesela

Evet hem futbolcular burada vergi ödemiyor hem de inanilmaz paralar aliyorlar. Yani majör liglere göre daha cok para vermemiz normal tabi ama bir yere kadar. Biz affedersin resmen bokunu cikariyoruz. Cok para verdin mi de cok iyi futbolculara vereceksin. Her önüne gelene yüksek maas baglarsan iste böyle oyuncu maasi ödeyemez hale gelirsin sonunda.

Serdar'a Eren'e falan Bundesliga da kemiksiz 500 bin falan anca verirler. Biz de hem vergi ödemiyorlar hem de 2 Milyon € yu cebe indiriyorlar.

ugur karakıllukçu bir programda söylemişti ne kadar dogru bilmiyorum ama anlattıgını söyliyim " tolga cigerci almanya'dan ayrılmak istemiyordu ,dursun ne kadar istiyosun diye sormuş nasılsa kabul etmezler diye düşünerek 2milyon euro demiş tolga ,dursun özbek de tamam demiş anlaşmışlar yoksa tolga türkiyeye gelmek istemiyormuş,ama 2 milyon euroya okey verildiğini duyunca koşa koşa gelmiş."

boşta olan oyuncularla yarınve sonrasında da sözlesme yapabiliyoruz sanırım

Galatasaray bugün Nagatomo’ya lisans çıkartabilmek için toplam 22 milyon TL olan vergi, sgk ve TFF borçlarını ödedi.

Dursun sülaleni aniyorum

Ya hakemler için dedi . Ergenler yine çarpıtmış twitterde

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani şampiyon olma ihtimalleri çok fazla fakat bu hakemler bizim şampiyon yapmaz diyor.

Tüm maçlardaki hakem kararlarına baktığımız zaman bunu bizim başımızdakilerin söylemesii gerekiyor. Bunu bile akıl edemeyen adamlardan biz transfer bekliyoruz.

Aykut denen şerefsiz sinsiyi adam diye bize yutturmaya çalışıyorlar..Bu sinside biraz omurga olsa azizin başkan olduğu takıma gelmezdi..

30 dk kaldi. H.o. Ndiaye kalsaydi yaza kaldi ligi donumuzda sallardik.. Fernandonun en az 2-3 hafta daha olmayisi cok pis oldu

Ya tamam anladim bu dedigini , ama kim mesela isim olarak ?

Öğrenci halimle oturup herşeyi bırakıp futbolcu taraması mı yapıyım ? Paran yok belli az ücretli tanınmamış biri getireceksin alt liglerden gerekirse. Bu iş için uğraşanlarda sözde scout ekibinde yok mu bunun detaylı listesi ? Ben isim versem ne vermesem ne 35 dakika kalmış sezon gidiyor.

20 milyona adam sattık hala lisans çıkartabilmek için zart yaptık zurt yaptık öf içim daraldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt