Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Ndiaye'yi yeni yönetim değil de dursun haini satıp yerine bi oyuncu almasaydı ne anası kalmıştı ne bacısı. Ama yeni yönetim olduğu için, aylardır Allah belanı versin dursun diye köpürenlerden 1 kelime yok, cidden komik bi durum. Neymiş, yeni gelen yönetim geleli birkaç gün olmuşmuş, sinerjiymiş, para yokmuş, süre azmış, zar muş zurt muş.

Kimse kusura bakmasın arkadaş. Ben bu yönetime notumu çoktan verdim. En az dursun kadar çapsızlar bunlar da.
Bu adamlar seçimi kazandığında 10 gün filan vardı transfer döneminin bitmesine. Official olarak koltuğa oturduklarında ise 7 gün filan vardı. Ndiaye'nin teklifi sanki son 2 gün içerisinde gelmiş gibi konuşmasın bazıları. 10 gündür biliyorlardı bu durumu. Ama çapsız oldukları için koca 10 günde kiralık da olsa bi 8 numara almayı akıl edemediler. Bu nasıl bi rezilliktir abi?
As orta sahanın biri 1.5 aydır sakat. Bugün Portekiz'e gitti tedavisi için. Belki 1 ay daha yok. Form tutması, ufaktan süre alması derken sezon bitecek.
Diğer as orta sahanı ise devre arasında yok fiyatına satıyorsun. Ama bu adamın yerine 10 gün içerisinde bi adam kiralamayı bile beceremiyorsun veya akıl edemiyorsun? Bu nasıl bi planlamadır ulan?

Birileri de çıkmış diyor ki FT var başımızda, kadro yeterli filan. Bu adam tanrı mı lan? Ne yapacak bitik Selçuk'a, meziyetleri kısıtlı Donk'a, Müzmin sakat Tolga'ya?

Kaç gündür içim içimi yiyor. Sinirden çıldıracağım. Bi takım bu kadar kendi ayağına sıkıp, şampiyonluğu kendi eliyle rakiplerine ikram eder mi? Allah kahretsin böyle işi.

Bu taraftar daha ne yapsın abi? Bi kampanya yapıyorsunuz, destek olun bize diyorsunuz storelara akın ediyor. Ne var ne yok alıyor. Siteyi çökertiyor. Mağazaları boşaltıyor. Öğrenci olanlar yemek/yol parasından kısıp biriktirdiğini kulübe feda ediyor ki takımım ite köpeğe maskara olmasın diye. Asgari ücretle çalışan adamlar bile kendine kıyafet almayıp anında storelara akın ediyor.

Bu çapsızlar ne yapıyor peki? Elleriyle şampiyonluğu veriyorlar. Bu mudur bu taraftarın hakettiği?

Bakıyorum buradaki dursun döneminde o haine sövme konusunda baya aktif olanlar çıkıp 2 kelam edemiyor, 3 maymunu oynuyor. 2 yüzlülüktür bu çok net bi şekilde!

Yonetimi elestirecek bi durum yok.

10 gunluk yonetimi elestirecek halim yok.

Dursun GS i her alanda bitirdi. Oyuncu parasini odeme icin Ndiayeyi satmak zorundayiz.

Ndoayenin ligin ilk yarisi ne katkisi oldu ?? Hic.

Biz yazin 38 milyon bonservis odedik belhanda ile Ndiayeye 20 odedik !! En verimsiz 2 adam.

Mecburen bu 2 sinden kurtulucaz.

Kimse kolay kolay iyi orta sahasini birakmaz. Biz de 15 milyon pounda biraktik , kimi? Iq 70 olan ndiayeyi !! Yanlis adam alacagina alma.

Tolga-Fernando olacak orta sahamiz. Fernando iyilesene kadar Selcuk idare edecek.

Konunun başlığını ağlama nöbeti olarak değiştirebiliriz artık.

Herkes ağlıyor sampiyonluk gitti diye bir N'diaye belirliyor şampiyonu anasını satayım. Fernando'ya da sezonu kapattırdılar zaten "Selçuk, Tolga ile ne yapacağız" diye bir ağlama furyasıdır gidiyor. Dün ne kadarsa şansımız bugünde en az o kadar abartmayın ne iki galibiyetle şampiyon ilan edin takımı, ne de hemen karalar bağlayıp öldük, bittik edebiyatı yapın.

Ayrıca sırf yönetimden ne bekliyordunuz da sınıfta kaldı acaba çok merak ediyorum hakikaten ne bekliyordunuz? Seçilmeden transferleri bitirip (hemde seçilmesi mucize sayılırken) ertesi günü açıklamasını mı? Milyon dolarları cebinden ödeyip sorun çözmesini mi?
Bunlardan hangisini vadettiler arkadaş? Neyi vaat ettiler ki şimdi gelmiş ağlıyorsunuz? Yeter yahu.

Evet bende Cengiz'in seçilmesini istedim ama bunun tek nedeni vardı Dursun'un kaybedecek olması ve Mayıs'ta seçime gidilecek olması. Aksi takdirde 3.5 yıl daha Dursun'un kulübün içine sıçmasını izleyecektik.

Onun dışında tek şey vaat ettiler kulübü şeffaf şekilde yönetmek.

Adamlar oyuncuların maaşlarının ödenmediğini seçimden hemen öncesinde öğrendiler. Eski başkan olacak zat tehdit malzemesi olarak kullandı pazartesi ödeme var para hazır diye. Adamlar kucaklarında sağlam bomba ile başladı. Üstüne bir de N'diaye olayı çıktı söz verildiği söyleniyor eski yönetimin ki normal şeyler dönmediği bonservis ücretinin bir kısmının saklanmasından belli. Gideceğim diye tutturan oyuncu var diğer taraftan. Gönderiyorlar 1 hafta önce geldiklerini düşünürsek iyi sayılabilecek şekilde sol bek alternatifi buluyorlar. Hem maliyetsiz, hem idare edebilecek. Orta sahaya muhtemelen hoca bu dönemde düzgün birini bulamayacağız içeriden devam edeceğiz dedi.

Adamlar çıktı açık açık dediler "oyuncuların parasını ödemek önceliğimiz transfer sonra, ihtiyaç var ama transfer yapmayabiliriz de" bizzat Terim maç sonrasında söyledi hatta. Bunu duyunca ben sol bek ya alınır ya alınmaz sonucunu çıkardım fazlası olmaz dedim haklılar da bana göre. Sizde sırf medyanın gazıyla orta saha, forvet vs uçup gittiniz aşka geldiniz sonra yönetim sınıfta kaldı. Sebep?

Adamlar şeffaflık sözünü yerine getirmez, Mayıs'ta seçime gitmez o zaman sınıfta kalırlar. Adamlar zaten şuan eleştirilen şeyleri vaat etmediler Dursun'un 3.5 yil seçilmesini engellemek için geldiler. Eğer iyi idare ederlerse mayıstan sonra devam ederler.

Şimdi ota boka köstek olacağınıza Dursun gibilere ve onun ısmarlama haberlerine, elemanlarına fırsat vermeyin yönetiminize sahip çıkın.
Ne mi bekliyorduk? Bu adamlar göreve geldiğinde transfer döneminin bitmesine kaç gün vardı? Yaklaşık 10 gün. Official olarak kaç gün vardı? Yaklaşık 7 gün. Biz 10 değil 7 günü ele alalım hadi. 2 as orta sahanın 1'i sakat iken, diğerini satıyorsun. Ne için? Biriken maaş ödemeleri var, hem de söz verilmiş. Ok diyelim ve bu kısmı geçelim. Sizin idrak edemediğiniz veya etmek istemediğiniz mevzu; Ndiaye'nin satılması değil. Fazlasıyla süren varken, yerine oyuncu almamaktır Şimdi bu adamlar, Nagatomo gibi 6 aylığına bi tane OS niye almadılar? Günler öncesinden bu adamı yollacağın kesin, ama yerine oyuncu bulmayı akıl edemiyorlar. Bunun mantıklı bi izahını yapar mısınız? Sen ve birkaç kişi millet Ndiaye gitti diye ortalığı yıkıyormuş gibi algı yapıyorsunuz. Oysa gerçekle zerre alakası yok bu durumun. Milletin sövdüğü şey belli. Siz orta saha tandeminin Ndiaye-Fernando'dan Selçuk-Tolga ikilisine düşeceğini normal karşılıyorsanız diyecek tek lafım yok zaten.

Son düzenleme:
Küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum

Gökmen Özdemir: Galatasaray bugün Nagatomo’ya lisans çıkartabilmek için toplam 22 milyon TL olan vergi, sgk ve TFF borçlarını ödedi.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

ndiaye denen cok akıllı hırslı arkadasa premier shipte basarılar dileriz orda kanıtlar kendini artık

Ndiayenin hiç katkısı olmadı diyenler futbol izlememiş belli bu kadar saçmalanmaz yaw

Ndiaye yi cok ama cok abartiyorsunuz hala. Enerjisi ve patlama gücü disinda gayet vasat bir futbolcu, bizde de ahim sahim top oynamadi.

Bir de burada günlerdir kendilerince forumda Ndiaye yi begenmeyenler ile dalga gecen sivri zekali arkadaslar var yok Ingilizler futbolu bilmiyor da o yüzden bu kadar para veriyorlar diye.

Hayir Ingilizler futbolu biliyor ama herifler de o kadar para var ki nereye harcayacaklarini bilmiyorlar, gözleri dönmüs sekilde oyuncu aliyorlar resmen. Piyasayi da kendileri belirler hale geldi neredeyse son senelerde o yüzden bu yüksek paralar.

Ndiaye üzerinden dalga gecenler, Everton'un Cenk'e nasil 22 Milyon verdigine inanamayip bok atiyordu gecen. Tutarsizlik. Tamamen ayni kapiya cikiyor.

Arkadaş yazmayayım diyorum da. Sinir oldum. Evet NDiaye pas oyununda berbat bir oyuncu. Kazmanın teki hatta. Ama tempo yapıp takımı hızlandırıyordu. Bunu yapabilen başka bir orta sahamız yok. Bu da orta sahada gene Selçuklu al gülüm ver gülüm oyununa döneceğiz demek oluyor büyük ihtimalle. Ben kimsenin NDiaye gitti diye ağıt yaktığını düşünmüyorum. Olay yerine tempo yapabilen başka bir orta saha alınmaması. Özellikle Fernando'nun da bir süre daha oynamayacak olması da cabası. Herkes statik bir orta saha yapımız olacağından korkuyor. Hast du mich verstanden?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yonetimi elestirecek bi durum yok.

10 gunluk yonetimi elestirecek halim yok.

Dursun GS i her alanda bitirdi. Oyuncu parasini odeme icin Ndiayeyi satmak zorundayiz.

Ndoayenin ligin ilk yarisi ne katkisi oldu ?? Hic.

Biz yazin 38 milyon bonservis odedik belhanda ile Ndiayeye 20 odedik !! En verimsiz 2 adam.

Mecburen bu 2 sinden kurtulucaz.

Kimse kolay kolay iyi orta sahasini birakmaz. Biz de 15 milyon pounda biraktik , kimi? Iq 70 olan ndiayeyi !! Yanlis adam alacagina alma.

Tolga-Fernando olacak orta sahamiz. Fernando iyilesene kadar Selcuk idare edecek.
Burdan sonra zaten okumayı bıraktım. LOL. :)

Yazık günah yahu. Kulübün her açıdan batmasına ramak kalmış yani . Dursunun niye erken seçime gittiği meydana çıktı. Battık ama beni siz seçtiniz diyecekti. Dursun özbek hükümetin GS ye kayyum atama projesidir bu çok net artık.

Dursun denen ameleye

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ndiaye hala bizim oyuncumuz ve saat 23:30. Yuto Nagatomo lisansı hala gözükmüyor.

76gYl5.png

Öğrenci halimle oturup herşeyi bırakıp futbolcu taraması mı yapıyım ? Paran yok belli az ücretli tanınmamış biri getireceksin alt liglerden gerekirse. Bu iş için uğraşanlarda sözde scout ekibinde yok mu bunun detaylı listesi ? Ben isim versem ne vermesem ne 35 dakika kalmış sezon gidiyor.

Fransa 2. ligi falan geçelim bu işleri. Getirdik Carole'i işte ortada. Bu o kadar kolay bir şey değil. Parlayacak oyuncuyu sadece biz değil tüm dünyadaki scout ekipleri izliyor zaten. Bizim altyapıdaki oyuncuları artık kadroya dahil edebiliyor olmamız gerek. Senelerdir altyapıdan oyuncu çıkmıyor, rezillik artık bu kadarı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ndiaye hala bizim oyuncumuz ve saat 23:30. Yuto Nagatomo lisansı hala gözükmüyor.

76gYl5.png

Burası anlık güncelleniyor mu ki?

Fransa 2. ligi falan geçelim bu işleri. Getirdik Carole'i işte ortada. Bu o kadar kolay bir şey değil. Parlayacak oyuncuyu sadece biz değil tüm dünyadaki scout ekipleri izliyor zaten. Bizim altyapıdaki oyuncuları artık kadroya dahil edebiliyor olmamız gerek. Senelerdir altyapıdan oyuncu çıkmıyor, rezillik artık bu kadarı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Burası anlık güncelleniyor mu ki?

Bilmiyorum buraya ama lisans güncelleniyor, lisans olarak da bizim oyuncumuz olarak gözüküyor.

Arkadaş yazmayayım diyorum da. Sinir oldum. Evet NDiaye pas oyununda berbat bir oyuncu. Kazmanın teki hatta. Ama tempo yapıp takımı hızlandırıyordu. Bunu yapabilen başka bir orta sahamız yok. Bu da orta sahada gene Selçuklu al gülüm ver gülüm oyununa döneceğiz demek oluyor büyük ihtimalle. Ben kimsenin NDiaye gitti diye ağıt yaktığını düşünmüyorum. Olay yerine tempo yapabilen başka bir orta saha alınmaması. Özellikle Fernando'nun da bir süre daha oynamayacak olması da cabası. Herkes statik bir orta saha yapımız olacağından korkuyor. Hast du mich verstanden?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ndiaye hızıyla etkili oluyordu fakat terim belhanda'yı 8 numaraya alıştırabilirse fernando-belhanda ikilisi fernando-ndiayeden çok daha etkili olcagını düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt