Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Bugün Ndiaye'yi yeni yönetim değil de dursun haini satıp yerine bi oyuncu almasaydı ne anası kalmıştı ne bacısı. Ama yeni yönetim olduğu için, aylardır Allah belanı versin dursun diye köpürenlerden 1 kelime yok, cidden komik bi durum. Neymiş, yeni gelen yönetim geleli birkaç gün olmuşmuş, sinerjiymiş, para yokmuş, süre azmış, zar muş zurt muş.
Kimse kusura bakmasın arkadaş. Ben bu yönetime notumu çoktan verdim. En az dursun kadar çapsızlar bunlar da.
Bu adamlar seçimi kazandığında 10 gün filan vardı transfer döneminin bitmesine. Official olarak koltuğa oturduklarında ise 7 gün filan vardı. Ndiaye'nin teklifi sanki son 2 gün içerisinde gelmiş gibi konuşmasın bazıları. 10 gündür biliyorlardı bu durumu. Ama çapsız oldukları için koca 10 günde kiralık da olsa bi 8 numara almayı akıl edemediler. Bu nasıl bi rezilliktir abi?
As orta sahanın biri 1.5 aydır sakat. Bugün Portekiz'e gitti tedavisi için. Belki 1 ay daha yok. Form tutması, ufaktan süre alması derken sezon bitecek.
Diğer as orta sahanı ise devre arasında yok fiyatına satıyorsun. Ama bu adamın yerine 10 gün içerisinde bi adam kiralamayı bile beceremiyorsun veya akıl edemiyorsun? Bu nasıl bi planlamadır ulan?
Birileri de çıkmış diyor ki FT var başımızda, kadro yeterli filan. Bu adam tanrı mı lan? Ne yapacak bitik Selçuk'a, meziyetleri kısıtlı Donk'a, Müzmin sakat Tolga'ya?
Kaç gündür içim içimi yiyor. Sinirden çıldıracağım. Bi takım bu kadar kendi ayağına sıkıp, şampiyonluğu kendi eliyle rakiplerine ikram eder mi? Allah kahretsin böyle işi.
Bu taraftar daha ne yapsın abi? Bi kampanya yapıyorsunuz, destek olun bize diyorsunuz storelara akın ediyor. Ne var ne yok alıyor. Siteyi çökertiyor. Mağazaları boşaltıyor. Öğrenci olanlar yemek/yol parasından kısıp biriktirdiğini kulübe feda ediyor ki takımım ite köpeğe maskara olmasın diye. Asgari ücretle çalışan adamlar bile kendine kıyafet almayıp anında storelara akın ediyor.
Bu çapsızlar ne yapıyor peki? Elleriyle şampiyonluğu veriyorlar. Bu mudur bu taraftarın hakettiği?
Bakıyorum buradaki dursun döneminde o haine sövme konusunda baya aktif olanlar çıkıp 2 kelam edemiyor, 3 maymunu oynuyor. 2 yüzlülüktür bu çok net bi şekilde!
Yonetimi elestirecek bi durum yok.
10 gunluk yonetimi elestirecek halim yok.
Dursun GS i her alanda bitirdi. Oyuncu parasini odeme icin Ndiayeyi satmak zorundayiz.
Ndoayenin ligin ilk yarisi ne katkisi oldu ?? Hic.
Biz yazin 38 milyon bonservis odedik belhanda ile Ndiayeye 20 odedik !! En verimsiz 2 adam.
Mecburen bu 2 sinden kurtulucaz.
Kimse kolay kolay iyi orta sahasini birakmaz. Biz de 15 milyon pounda biraktik , kimi? Iq 70 olan ndiayeyi !! Yanlis adam alacagina alma.
Tolga-Fernando olacak orta sahamiz. Fernando iyilesene kadar Selcuk idare edecek.