- 1 Mayıs 2018
- 57.946
- 48.714
- 3.873
Evet, gunluk olumsuz forum saatlerine hosgeldiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

menajeri bize kamp kurmuş olan D'avila işteBu diagne nin menajeri kimse çakakın önde gideni..
Adamlar bu işin o..pusu olmuşlar..
Muhtemelen daigne ye erkenden git taraftarın tepkisi yükselsin iki resim at ortalık alevlensinki giderken paraları koparabilelim demiştir çakal
akşam 7 sonrasında da olumlu haberler gelir sabaha yine mutlu uyanırızEvet, gunluk olumsuz forum saatlerine hosgeldiniz.
çok sıktı falcao olayı ya bu kadar uzun sürermi ya bi transfer
Herkes diagneyi gömüyor ama asıl sorun mitro herif boşuna yer kaplıyor kesinlikle gitmeliDiagne'yi epl'ye üstüne para verir göndeririz. Olympiakos Mitro'yu istemez.
Yönetim bu konuda mimli olunca herkese aşırı sarktı gibi geliyor 5 transfer yaparım hepsi erken biter sonuncu sarkar kimse ses etmez ama yönetim geçen yazdan beri sorunluFeghouli için haziran sonunda kesin anlaştık haberleri çıkmaya başladı hatta ilk transfer kendisi olacaktı KAP açıklaması 14 ağustosta geldi..Feghoulide net hatırlıyorum daha fazla beklemiştik
mitro'nun talibi olsa gideceğini düşünüyorum. Çok sıkıntı yaratacak bir adam değil .Herkes diagneyi gömüyor ama asıl sorun mitro herif boşuna yer kaplıyor kesinlikle gitmeli
Umarım vardır yavmitro'nun talibi olsa gideceğini düşünüyorum. Çok sıkıntı yaratacak bir adam değil .
Ne olursa olsun burdan 2.6 alıyor 31 yaşında adam çok olsa 4 senesi var bu parayı yarıya indirip gitme ihtimali bence düşük yönetim kasıtlı yaptırıyor bence o haberlerimitro'nun talibi olsa gideceğini düşünüyorum. Çok sıkıntı yaratacak bir adam değil .