Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olacakları söylüyorum Diagne epl ye gider Falcao Romaya gider mitro Olympiakos’a gider bizde Mevlüt’ü alırız Diagne eplye damga vurur Falcao İtalya’da gol kralı olur Mitroğlu Yunanistan’da gol kralı olur Mevlüt te 5 golü geçemez ondan sonra ahlarız vahlarız

Olacakları söylüyorum Diagne epl ye gider Falcao Romaya gider mitro Olympiakos’a gider bizde Mevlüt’ü alırız Diagne eplye damga vurur Falcao İtalya’da gol kralı olur Mitroğlu Yunanistan’da gol kralı olur Mevlüt te 5 golü geçemez ondan sonra ahlarız vahlarız
Diagne'ye epl de 10 şut çektirmezler romantikliğe gerek yok

Diagne'yi epl'ye üstüne para verir göndeririz. Olympiakos Mitro'yu istemez.

Bu yönetim Falcao isini beceremeyecek. Gelecek olsaydi simdiye gelmisti. Cuma gününe kadar imzayi atmazsa bilin ki bu is yatt. Daha fazla bekleyip de insanlarin duygulariyla oynamasinlar.

cds dünyanın en rezil kaynaklarından biri. rodop-naci gibi düşünün totomaç gibi falan. leş yani

yok VEDAT en iyisi degilmi kardesim.
Vedat da dahil bundan iyi dolu oyuncu var kabul edin bu herif tam bir cop sonra adamlar antuda rodriguez feghouliden iyi serdar marcao dan iyi yazinca alinti yapip guluyorsunuz

Senin onlardan ne farkin var bu diagne marabasi hic bir forvetten iyi olamaz emin ol ikinci ligte bundan daha iyi adamlar var

Her ne kadar cagneyi sevmesem de beğenmesem de keşke kampa katılsa guclense herturlu 20 gol atardı guclenseydi kendi oyuncumuzu yönetim satmayı beceremedi bizde yerin dibine soktuk .Lig bittiginde Vedat muric i alaydik en azından yedek forvet sorunu olmazdı .mitroglu nu kim aldıysa o yollasin aradaki farkı da yani edilecek zararı o yönetici karsilasin

Bugün bir şey olmasa yarın hiç bir şey çıkmaz hiç maç günü transfer görmedim ben bizde birde kupa finali ..

Güldüm eplde 170 lik adam bunu tek hamlede yığar kaleyi göremez

cds-o'jogo KAP verilmiş bir transferi haber olarak dahi verseler o transfer yatar

Renktaş sakin. Bende sevmiyorum herifi. Ama Arabistan gibi lanet bir ülkeye gitmiyor diye adamı suçlayamazsın. Sözleşmeyi yapan biziz. O zaman sözleşmesine tek taraflı opsiyon koyacaktın kulüp olarak. Sezon sonu gelen teklifleri biz kabul edersek, sözleşmen fesih edilir tarzında.

Gitmez abi adam, zorla mı? Ben olsam bende gitmezdim Arabistan’a. Kaldı ki bu adam daha önce oralarda oynamış bir adam, belli ki güzel günler geçirmemiş orada.
Renktaş ben bu adamın para ve şaşalı hayattan başka bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa Juve gibi yerde tutunamamışsın hayat sana 2.şansını vermiş şampiyon olmuş takımda eli yüzü düzgün hareketler yapmak varken adamın her hareketi falsolu.
Benim şampiyonluk kutlamama bir oyuncu sadece şu sebeple katılamaz. Annesi-babası-eşi-oğlu-kızı-kardeşi vefat etmiştir katılmaz eyvallah derim.Ama böyle birşey yokken katılmayan adama saygı duymam.

IMG_20190806_135940.webp

Bu diagne nin menajeri kimse çakakın önde gideni..

Adamlar bu işin o..pusu olmuşlar..

Muhtemelen daigne ye erkenden git taraftarın tepkisi yükselsin iki resim at ortalık alevlensinki giderken paraları koparabilelim demiştir çakal

çok sıktı falcao olayı ya bu kadar uzun sürermi ya bi transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt