Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
yok VEDAT en iyisi degilmi kardesim.He he polyanna cilik oynamaya devam edin soyle sacma yorumlarla burayi antuya cevirmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok VEDAT en iyisi degilmi kardesim.He he polyanna cilik oynamaya devam edin soyle sacma yorumlarla burayi antuya cevirmeyin
gecmişte bizle ilgili haber yaptıgında çöp ve tırt dendigini hatılıyorum da corrierre dello sportaCds pek iyi değil, La Gazzetta ve Tutto Mercato sağlam
Diagne'ye epl de 10 şut çektirmezler romantikliğe gerek yokOlacakları söylüyorum Diagne epl ye gider Falcao Romaya gider mitro Olympiakos’a gider bizde Mevlüt’ü alırız Diagne eplye damga vurur Falcao İtalya’da gol kralı olur Mitroğlu Yunanistan’da gol kralı olur Mevlüt te 5 golü geçemez ondan sonra ahlarız vahlarız
Diagne'yi epl'ye üstüne para verir göndeririz. Olympiakos Mitro'yu istemez.Olacakları söylüyorum Diagne epl ye gider Falcao Romaya gider mitro Olympiakos’a gider bizde Mevlüt’ü alırız Diagne eplye damga vurur Falcao İtalya’da gol kralı olur Mitroğlu Yunanistan’da gol kralı olur Mevlüt te 5 golü geçemez ondan sonra ahlarız vahlarız
Vedat da dahil bundan iyi dolu oyuncu var kabul edin bu herif tam bir cop sonra adamlar antuda rodriguez feghouliden iyi serdar marcao dan iyi yazinca alinti yapip guluyorsunuzyok VEDAT en iyisi degilmi kardesim.
Güldüm eplde 170 lik adam bunu tek hamlede yığar kaleyi göremezOlacakları söylüyorum Diagne epl ye gider Falcao Romaya gider mitro Olympiakos’a gider bizde Mevlüt’ü alırız Diagne eplye damga vurur Falcao İtalya’da gol kralı olur Mitroğlu Yunanistan’da gol kralı olur Mevlüt te 5 golü geçemez ondan sonra ahlarız vahlarız
Renktaş ben bu adamın para ve şaşalı hayattan başka bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa Juve gibi yerde tutunamamışsın hayat sana 2.şansını vermiş şampiyon olmuş takımda eli yüzü düzgün hareketler yapmak varken adamın her hareketi falsolu.Renktaş sakin. Bende sevmiyorum herifi. Ama Arabistan gibi lanet bir ülkeye gitmiyor diye adamı suçlayamazsın. Sözleşmeyi yapan biziz. O zaman sözleşmesine tek taraflı opsiyon koyacaktın kulüp olarak. Sezon sonu gelen teklifleri biz kabul edersek, sözleşmen fesih edilir tarzında.
Gitmez abi adam, zorla mı? Ben olsam bende gitmezdim Arabistan’a. Kaldı ki bu adam daha önce oralarda oynamış bir adam, belli ki güzel günler geçirmemiş orada.