Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Diagne çok eşlilikten yanayım dediği anda klüp başkanı olsam anında biletini keserim..
Ahlaksız herif
Ne alaka ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne çok eşlilikten yanayım dediği anda klüp başkanı olsam anında biletini keserim..
Ahlaksız herif
O coğrafyada olan bir şey ahlaksız hareketleri tonla da bence buna laf söylemek yersizDiagne çok eşlilikten yanayım dediği anda klüp başkanı olsam anında biletini keserim..
Ahlaksız herif
Beni antudaki prezevatif hatalari ile ayni safa koyman dogru bir olay degil.Vedat da dahil bundan iyi dolu oyuncu var kabul edin bu herif tam bir cop sonra adamlar antuda rodriguez feghouliden iyi serdar marcao dan iyi yazinca alinti yapip guluyorsunuz
Senin onlardan ne farkin var bu diagne marabasi hic bir forvetten iyi olamaz emin ol ikinci ligte bundan daha iyi adamlar var
Çok alaka burası arabistan değilNe alaka ?
Bizde afrika klübü değiliz ..O coğrafyada olan bir şey ahlaksız hareketleri tonla da bence buna laf söylemek yersiz
Çok alaka burası arabistan değil
ne alakaÇok alaka burası arabistan değil
Kız arkadaş ayrı isterse aylık 50 sine saplasın..adam çok eşlilikten bahsediyor aynı mı
O zaman Juventus'ta Real'de Ronaldo'yu kovmalıydı bu mantıkla
Herifin elden geçirmediği hatun yok
Ben senin mantigini onlarla karsilastirdim bu birincisi ikincisi sen kendini kandirmaya devam et bakalim nereye kadar kandiracaksin bir oyuncu rakipte diye gommeye gerek yok azicik.objektif olun Vedat diagneyi donunda sallarBeni antudaki prezevatif hatalari ile ayni safa koyman dogru bir olay degil.
Diagne Vedat'tan iyi forvet. Vedat havasi guzel Rize'de laylaylom oynarken Diagne Kasimpasa'yi sampiyonluk potasina soltu sezonun ilk yarisinda. Daha sonra butun baskilarla bas ederken 10 gol atti galatasaray'da.
DIAGNE Turkiye super ligin en iyi forvetidir, bunu kabul edin.
Diagne de Türk değil.Çok alaka burası arabistan değil
Kulübümüzde antartika da değilDiagne de Türk değil.
Yönetim bu konuda mimli olunca herkese aşırı sarktı gibi geliyor 5 transfer yaparım hepsi erken biter sonuncu sarkar kimse ses etmez ama yönetim geçen yazdan beri sorunlu
Resmi nikah yok ilişki yaşadığı insanlar karışmıyorken bize düşmezKulübümüzde antartika da değil![]()