Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Hakan Saygili saygizlik yapma..
4 kadin da becerir 20 de, gayet normal mis gibi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Saygili saygizlik yapma..
4 kadin da becerir 20 de, gayet normal mis gibi
Diagne reisi 1 sezon daha izlemek isteyenler like
Sana batan nedir rdas?Diagne çok eşlilikten yanayım dediği anda klüp başkanı olsam anında biletini keserim..
Ahlaksız herif
Muslumanmisin?Çok alaka burası arabistan değil
Max Kruse forvet olarak sayılıyor ise kesinlikle değil yani.Beni antudaki prezevatif hatalari ile ayni safa koyman dogru bir olay degil.
Diagne Vedat'tan iyi forvet. Vedat havasi guzel Rize'de laylaylom oynarken Diagne Kasimpasa'yi sampiyonluk potasina soltu sezonun ilk yarisinda. Daha sonra butun baskilarla bas ederken 10 gol atti galatasaray'da.
DIAGNE Turkiye super ligin en iyi forvetidir, bunu kabul edin.
Münker misin Nekir miMuslumanmisin?
bende çok gelsin istiyorum ama bonservissiz çözmen imkansız en az 3 m verip bu iş çözülebilir ama ısrarla çingene pazarlıgı yapılıyor ve elden kaçıcak çok belliFalcao gelsin istiyorum ama 4-5 milyon bonservis verirsek üzülürüm.Tonla maaş vericez üstüne bu kadar bonservis bu transfer bizi mali olarak çok zorlar
sahada da becerse kralımız ah neler olacak nelersahada becerdikleri veya beceremediklerinden gerisi beni ilgilendirmez. Bana saçımı başımı yoldurtmasın yeter
Falçao gelmeyecek zaten golleri sıralamaya başlarsa hepsi Diagneci olur![]()
Mantikla alakasi yok. Ben gidip Diagne > Vedat yazmadim. Ben Diagne Super ligin en iyi forveti oldugunu belirttim.Ben senin mantigini onlarla karsilastirdim bu birincisi ikincisi sen kendini kandirmaya devam et bakalim nereye kadar kandiracaksin bir oyuncu rakipte diye gommeye gerek yok azicik.objektif olun Vedat diagneyi donunda sallar
ama yıllık maliyeti bonservis ile birlikte düşününce korkutuyor ha bir de son sene çıkış maddesi koyduracak bonservis de alamayacağız bilmiyorum ya yordu bu transferbende çok gelsin istiyorum ama bonservissiz çözmen imkansız en az 3 m verip bu iş çözülebilir ama ısrarla çingene pazarlıgı yapılıyor ve elden kaçıcak çok belli
Ee nerde bu tersten Kral Diagne? adam taktiği bile arkalarda mı dinliyor?![]()
Hoca bam bam bam diyor